[]

Mersin hakkında bilgi

bayram tatilini mersinde geçirmek zorundayım ama daha evvel hiç gitmediğim için nerde vakit geçirilir, deniz, kum, ıvır zıvır gidilip görülesi nereleri var?




 
kız kalesi var görülmeye değer .. silifke yakın yoğurt yemeye gidebilirsin .


  • devilone  (06.08.13 11:31:29) 
deniz için yapraklı koy güzeldir. güzel bir ortam istersen 30tl giriş ücretli altın orfoz oteli var. biraz daha uzağa gitmek isterseniz taşucu var orası da güzeldir. mersin'e kadar gelipte kesinlikle göksel tantuni de tantuni yemelisiniz.


  • burcem  (06.08.13 11:59:48) 
şalgam suyunu nerden içebiliriz?


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (06.08.13 14:28:01) 
Antik kent ve tarih merakın var ise Tarsus St. Paul Kuyusu, Şelale ve eski Tarsus evleri. Antalya yönüne doğru, Uzuncaburç Antik Kenti, Cennet Cehennem, Astım Mağarası, Kızkalesi, Adam Kayalar ve Kanlıdivane. (Daha bir çok yer var)

AVM gezmek istersen Forum AVM. Bir yerlerde dinlenmek, dinlenirken çay çorba içmek için Mersin Marina.

Yiyecek içecek: Akdeniz yöresine özel yiyecekler için Hatay Sofrası. Kebap ve Ciğer için Hilton civarındaki Ciğerci Yakup ve Mezitlideki Yedikardeşler Kebap iyidir. Dondurmacı Halil'e uğra, İrmik helvası ve cezeryesi iyidir. Bu mevsimlerde dikenli incir çıkmıştır. Yolda yolakta heryerde görürsün, mutlaka dene. Mersin zaten yemek konusunda kendini aşmış bir yer, bir çok mekan iyi yemek yapıyor.

Tantuni için Özkan Tantuni (Fabrikalar Caddesindeki İlk Şubesinde), Yaprak Tantuni ( Balıkçı pazarının oradaki şubeden) ve Memoş Tantuni.

Şalgam için: İlk adres TURNİP, olmadı Suphi, daha da olmazsa Özkan'a gitmek lazım. Turnip zaten merkezde. Orası en iyisi bana göre.

Deniz için: Erdemli ve sonrasına gitmen lazım. Mersin içinde deniz temiz değil. Erdemliden sonra gelen sendika ve bankaların dinlenme tesisleri güzeldir. Az bir giriş ücreti ile faydanalılabilir. Param var dersen, Altınorfoz Hotel en ideal yer ama haftasonu gitme çok kalabalık. Hem ucuz hem temiz dersen, Yapraklı Koy iyidir. Mersin'den yaklaşık 2 saat uzaklıkta TİSAN, hem doğal hem de ucuzdur.
  • bugraa  (06.08.13 14:52:49 ~ 14:53:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.