[]

biletix'e dava açmayı düşünüyorum

roger waters konserine bilet almıştım, ama sistemleri biletimi vermemiş ve paramı bloke etmişti (hala bloke). epey parasız zamanlardayım. bir de istanbul dışında olduğumdan geliş gidiş vesaire planlarım iptal oldu, o yüzden konsere gidemedim.

ben şimdi biletix'e dava açsam, bir daha tekrarlanmayacak bir organizasyonu sırf sizin sistem hatanız yüzünden izleyemedim desem, sonuç ne olur?

uğraşayım mı?

(moderatörlere not: iş soğumadan hukuki bir öneri almak istiyorum, yarım günlüğüne yukarıda kalabilirse çok sevinirim)

 
floydian sayılırım. para iadesi bile yapmadılar halen, bırak onu özür bile dilemediler, hem nasıl telafi edilebilir ki?


  • swallowed arsenic  (06.08.13 04:20:20 ~ 04:21:03) 
sanırım bunun tek telafisi turnenin kalan herhangi bir avrupa ayağına gidiş+dönüş+barınma+bilet olur. onu da yaparlar mı bilmem. başka bir çözüm mental olarak tatmin etmez her şeyin başında. bir daha gerçekleşmeyecek bir organizasyon çünkü bu.


  • swallowed arsenic  (06.08.13 04:33:09) 
henüz kafamı toparlayamadım, ama en azından manevi tazminat açabilirim sanırım.


  • swallowed arsenic  (06.08.13 04:42:21) 
dava acsan bile bilet paranı verir, hadi kalabalik etme bakim der yollarlar.

burasi amerika degil.
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (06.08.13 07:07:07) 
aksi kanitlanmadikca cocuktur 'a katılıyorum tamamen. açtığın dava sebebiyle dalga konusu olduğunla kalır, en fazla bilet paranı alırsın. burası türkiye.


  • leper messiah  (06.08.13 08:47:54) 
içim daha da buruldu şu an. ne yapacağımı bilemiyorum.


  • swallowed arsenic  (06.08.13 23:32:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.