[]

Sevgilinin Yanında Küfür Etmek

Ediyor musunuz? Ben 'bok' bile demiyor\diyemiyorum. Ne bileyim kendimi kötü hissediyorum. Normalde haldur huldur Türkçe İngilizce deli dolu küfürler ediyor\edebiliyorken onun yanında hiç istemiyorum. Çok seviyorum galiba di mi lan?

ne güzel: www.youtube.com


 
Ne zamandır birliktesiniz?daha belki o aşamaya gelmemişsinizdir,şahsen dümdüz gidiyorum.


  • jpsartre  (06.08.13 00:07:43) 
sevmekle değil samimiyetle alakası var bence. tamam yanımdayken saysın sövsün küfrü bassın demiyorum ama normal zamanda "yeri geldiğinde" küfreden biri olup yanımda etmiyorsa bence orada bi samimiyetsizlik vardır.


  • katredin  (06.08.13 00:09:38) 
Spoiler veremem ama süre bağımsız bir mevzu.

Yahu insan sevdiğinin yanında küfür kıyamet koparır mı? Hiç beyefendi değilsin, kaba herif :P

Bence o aşama bitmesi gereken aşama olmalı. Samimiyet nezaketsizlik değildir deyü düşünüyorum.

*Benim için küfrün yeri ergen zamanlarımdaki arkadaşlarımla birlikteyken iğrenç geyikler yapmaktır. Çok sinirlenince ya da olmadık toplumsal bir olay olduğunda küfür etmek değildir. Küfrü ne içselleştirmişiz bee.
  • quanche  (06.08.13 00:09:59 ~ 00:11:29) 
yeri geldiğinde tabiri yanlış olmuş olabilir. yeri geldiğinden kastım, çoğu insan sinirlendiğinde kendini tutamayıp bi şeyler diyebilir zaman zaman. ama onun dışında her cümlesinin sonunu çekim ekiymiş gibi amk ile bitiriyorsa orda sorun vardır.


  • katredin  (06.08.13 00:14:11 ~ 00:15:00) 
ederdim. hatta ünide hocaya ana avrat sövmüşlüğüm var sevgilimin yanında.

edit: hatta şimdi sövmüşlüğüm var derken komiğime bile gitti. edilir yani çok ilginç bir şey değil.
  • eyyor  (06.08.13 00:14:13 ~ 00:15:13) 
Hiç küfür etmem, sevdiğim insandan duymak hoş bir şey olmaz, öyle birisiyle sevgili dahi olmam.


  • [silinmiş]  (06.08.13 00:17:47) 
ben ediyorum


  • gec  (06.08.13 00:20:07) 
biraz zaman geçtikten sonra aşırı olmadan etmeye başladım her sevgilimde. samimiyet gelişince o da kendiliğinden oldu sanırım, özellikle yapmadım.

özellikle maçlarda falan dümdüz gidiyorum tabii yanımda kim olduğunu unutup ama o ayrı.
  • infernal majesty  (06.08.13 00:29:19) 
Ediyorum. Hatta direk sevgiliye de küfür ederim.

Ben buyum işte, gişe memuruyum.
  • buff  (06.08.13 00:32:43 ~ 00:33:13) 
ikinizin günlük konuşma dili ve samimiyetinizle alakalı. normalde gayet küfreden biriysen ama sevgilinin yanında edemiyorsan iki seçenek vardır ya sevgilin küfür sevmiyordur ya da samimi değilsinizdir, çok kasıntısındır... aşkla alakası yok yani bunun.

edit: amk herkes sorulmuş gibi cevap vermiş. manyak mısınız lan adam kendininkini söylemiş. ne meraklıyız konuyu kendimize çekmeye. sorulmadığı sürece anlatmam ülen ben !

edit akbayram: sormuş lan adam. pardon beyler. hacı bizim durum şu, samimiyiz birbirimizin en yakın arkadaşıyız ve ikimiz de küfre karşı değiliz. o normal bi dişi gibi konuşur küfür pek kullanmaz. ben de normal bi türk erkeği gibi konuşurum noktalama işareti olarak sikerim, amına koyim, belanı sikerim gibi şeyler kullanırım. sevgilime karşı da öyleyim, işin ilginci o da bana karşı böyle. sadece bana karşı ama. mesela bir şeyi uzattığı zaman sus sikerim derim ben. benden kapmış kerata tam bir şey anlatıyorum sus sikerim diyor. şimdi bazısına çok itici gelir de, hacı kız etkilenmiş lan benden valla parçalayasım geliyor diyince.

he ama ciddi olarak hiç etmem, etmedim de. bunlar hep normal konuşma esnasında şeyler.
  • zazazaraeta  (06.08.13 00:44:01 ~ 01:41:03) 
doğrusunu yapıyorsun. nerede ne konuşması gerektiğini nasıl konuşması gerektiğini bilmeli insan. ha ben asker arkadaşım gibi bi sevgilim olsun istiyorum diyorsan. sabah "naber yarrağım" diye bi mesaj atarak başlayabilirsin mesela, çok samimi olur!


  • kafalardaki soru isareti  (06.08.13 01:11:18) 
ben de sorulmuş gibi cevap vereyim :) geçen gün film izlerken, feci bir yaralanma sahnesinde sevgilim ananın... diye bağırdı. yarım saat güldüm. normalde etmeyip arasıra edince komik oluyor, sen de çok kasma bence. ama nolursa olsun sevgiline küfretme, ayıp, ayrılma sebebi.


  • Demet  (06.08.13 01:13:52) 
@buff sen ayiymissin kanka.


  • gec  (06.08.13 01:22:20) 
Etmemek için kasmıyorum. Sinirlenince ya da etki tepki mevzusu söz konusu olunca reflekssel-güdüsel bir küfür çıkmıyor. Ne güzel insanmışsın quaan.

Bu arada "adam sormamış ki" diyenler olmuş. Nasıl sormamışım yahu! İlk cümlem "ediyor musunuz?" ^^
  • quanche  (06.08.13 01:32:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.