[]

İzmir Karşıyaka'da ne yapılır?

Halamın yanına geldim güzel bir yere benziyordu başta ama şu an çok sıkılıyorum kabusa dönmemesi için nerelere gidebilirim hiç de bilmiyorum yani buraları..




 
Bostanlı sahilde bi yürüyüşe çıkabilirsin


  • shejia  (05.08.13 21:41:02) 
bostanlı sahilde ücretsiz bisiklet kiralanıyor. bisikletle sasalıya gidebilirsin. (doğal yaşam parkı var) ama bu sıcakta dikkat et başına güneş geçmesin.

illa karşıyaka olması şart değilse ve illa bugün yarın için bişey aramıyosan 10 ağustosta çim koserleri kapsamında alsancak havagazında ücretsiz hayko cepkin konseri var. ücretsiz olduğuna bakma çok keyifli bir ortam. öyle serseri, apaçi falan olmaz. al biranı kuruyemişini yayıl çimlere püfür püfür ohh
  • halanne  (05.08.13 21:54:06) 
çarşıya çık, mert optik var karakolun paralel sokağında, orada smooth coffee var. git otur en şahane kahveler orada. hatta ben ekşi duyuruda gördüm dersen muhabbet bile olur ordaysam.


  • bad motherfucker  (05.08.13 22:53:46) 
karşıyaka çarşı'da bir kere git gel yap, karşıyaka ile işin bitti. şimdi bostanlı'ya git. ister sahilde dolaş, istersen bara falan git.


  • himmet dayi  (05.08.13 23:04:11) 
bostanli da kafeler var, bir iki bira iç gel.


  • atmacaged  (05.08.13 23:20:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.