[]

Moderasyona (galadnikov, kimi raikkonen )

"15743439" bu nolu entrynin gg tehlikesi arzettiği öne sürülerek çaylak moduna geçirilmişim. bu bir isyan değildir (olsa ne olur) lakin gerçekten hiçbir anlam veremedim. içinde hiçbir hakaret yoktur, yalnızca bir yorum entrysidir. beni aydınlatırsanız sevinirim çünkü şuan 10 entry girip daha 21 aralık günü çaylaklığa düşmüş onbinlerin koğuşunda çaycı olmak istemiyorum...




 
ssg silmiş sanırım. ne yazdığını söyle. bilmediğin bir GG vardır.


  • thefirstfbli  (17.03.09 00:11:39) 
entry'i buraya yazın da moderasyondan biri cevaplayana kadar fikir verelim.

yalnız buraya yazıp duyuru'yu da tehlike altında bırakmamak için potansiyel hakaret kısmını sansürleyin, bir şey yapın.
  • deckard  (17.03.09 00:21:24) 
ben zaten o potansiyeli bulup beni de aydınlatsınlar diye moderasyona hitaben bir başlık açtım. yine de ilginiz için teşekkürler.


  • Zaphod  (17.03.09 00:23:59) 
işin aslı artık çok saçma gerekçelerle gg uygulandığı için haklı olma ihtimalinizin yüksek olduğunu düşünüyorum.


  • teritori  (17.03.09 01:03:25) 
işin gerçeği gayet mantıklı gerekçelerle gg uygulandığı için haksız olma ihtimaliniz kesinlikle yüksek.


  • guybrush threepwood  (17.03.09 07:05:58) 
"yazarımsı" falan dediniz mi?

hakikaten yazın buraya. moderatörden önce biz yorumlayalım.
  • kibritsuyu  (17.03.09 09:50:30) 
boyle bir yazar aslinda yok diyor. nick zaphod degil miydi yoksa?


  • ne nicki be  (17.03.09 10:49:23) 
Moderasyon gece yazdım diye mi görmedi yoksa artık "yeni yazar danışma bürosunun" kaldırılması gibi bu tip sorunları kale almıyor mu?
Arkadaşlar buraya yaz diyorsunuz da gg nedeniyle uçmuş bir entryi buraya yazarsam abes kaçmaz mı sizce? deckard çok güzel birşey söylemiş potansiyel hakaret kısmını sansürle demiş ama entryde herhangi bir argo bile geçmemekte bu yüzden anlam veremedim. size özel mesaj atmam mümkün olsaydı atardım ama o da mümkün değil. umarım moderasyon görür ve bir cevap verir.

  • Zaphod  (17.03.09 11:13:31) 
küfür veya hakaret olmadığına inanıyorsanız, argo bile olmadığını düşünüyorsanız buraya yazın. sansürlemeden yazın. zaten aport bekliyoruz, cevabını verince silersiniz. hakikaten merak ettim.


  • kibritsuyu  (17.03.09 11:39:21) 
gge gerekcesi ile silinen entry'ler bariz bir sekilde hakaret vb. icermiyorsa preator onayina gidiyor. preator'ler onay vermezse silinmiyor.
argo vs. yok diyorsunuz bu durumda buraya yazmak da nispeten sakincali olabilir, bizim de basimizi agritabilir. (preator'lerin gge karari aldigini varsayiyorum)
siz en guzeli iletisim bolumunden bir mesaj atin, bir hata varsa bir sekilde geri dondurulur.
  • sourlemonade  (17.03.09 11:50:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.