[]

kusadasinda ki barlar niye berbat ?

Apaciler dolu, saff lar kizlara sulanir ve kizla muhabet ederken niye yanina staff gelip bunun sahibi var diyilorlar. Yahu her kizin sahibi olurmu ya?




 
sahip ne lan?


  • bir ileti paylastim  (05.08.13 14:14:57) 
Ne diyon gardaş? Biraz kafanı dağıt da öyle gel sor.

O barların berbatlığı değil bakan gözlerle alakalı diyip cevabımı vereyim.
  • adoramer3ku  (05.08.13 14:15:18) 
hakkaten sahip ne pardon?


  • rock n roll  (05.08.13 14:20:57) 
kusadasi barzolarin istilasinda. hos butun sahil seridi barzolarin istilasinda aslinda.


  • gec  (05.08.13 14:21:01) 
o barlarda çalışanların hepsi aşiret. kışın inşaatta amelelik yapıyorlar yazın barmenlik garsonluk. abazalık hat safhada olduğu gibi hepsi ingiliz kadınların kızların parasını yiyor. o yüzden kimseye yar etmiyorlar. zaten o barlara giden hatunlar oradaki diğer müşterilerden uzak duruyor. çalışanlarla birlikte oluyorlar. nede olsa yerleri yurtları belli diye. ayrıca apaçiliğin prim yaptığı tek yer barlar sokağı. bütün çalışanlarda kapağı yurtdışına atma hayali olduğu için hatunları diğer müşterilerden koruyorlar. yok o benim, bu benim kardeşimin, bu arkadaşımın falan diye. kimseye yaklaştırmıyorlar yani.
nerden mi biliyorum 3 sene barmenlik yaptım kuşadasında. ama barlar sokagında değil.

  • the wizard  (05.08.13 14:31:30) 
kuşadası öyle ya özellikle barlar sokağı.
hayal kahvesi açıldı yeni, oraya takıl, en azından dediklerini yaşamazsın. sanırım.

  • ilkot  (05.08.13 15:24:37) 
seninde tatilin bitsede kurtulsak


  • Geceler  (05.08.13 16:05:46) 
Sahib demek istedim.
@ the wizard sagol artik gözüm acik gitmiyecek. Kusadasi cok rezil biyer

  • samiabi19  (05.08.13 19:14:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.