[]

Şimdi ne izlesek?

www.eksiduyuru.com

Şuradan Breaking Bad ile Oz'u izledim. Şimdi ne izlesem? Nedense Dexter pek albenili görünmüyor.

İzlediklerim epey alakasız bir şekilde şöyle:

South Park
Family Guy
Supernatural
Doctor Who
Game of Thrones
Himym
Big bang theory
Oz
Breaking Bad

Başka yok galiba, aklıma gelemedi hiç. Bunlardan mesela Supernatural gereğinden 4 sezon fazla sürmüş olacak ve gittikçe boka sarıyor. Her bölüm tek gördüğümüz buiki kardeşin dünyayı kurtarmaya çalışması ve aralarında geçen romantik, tatlı ve bir o kadar da hüzünçlü diyaloglar. Ondan sonracığıma, Doctor Who da çocuk dizisi gibi bir şey oldu mesela. Önceden kendi çapında bir mantığa oturtmuşlardı diziyi ama son sezonlarında iyice saçmalamaya başladılar yine senaryo olarak. Bunların arasından en iyisi Oz'du bana göre.

 
dexter iyidir izle, boşver nasıl göründüğünü. bi de house' u da izleyebilirsin izlemediysen.


  • ritu vs asas  (05.08.13 14:32:45) 
Lie To Me, Sherlock, House


  • trachemys scripta elegans  (05.08.13 14:33:11 ~ 14:33:24) 
önyargıyı bırakıp dexter'ı izlemelisin bence. onun dışında; sherlock, dead like me, downton abbey, american horror story, the lost room, it's always sunny in philadelphia, buffy the vampire slayer.


  • feykalade  (05.08.13 14:57:34) 
Yalnız vampirli kurtlu şeyler söylemezsek, onlara karşı yıkılmaz bir önyargım var. Hayatta izlemem yani. Neyse, şimdilik Fringe ya da Dexter gibi. Şerlok'u bitsin de öyle izleyeyim diye bekliyorum.


  • adoramer3ku  (05.08.13 14:59:03) 
dexter'ı ve house'u izleme, zaman kaybı.

bunları izle;
prison break
lost
suits
sherlock
the wire
house of cards
shameless
black mirror
revolution
six feet under
arrow
two and a half man(sadece charlie sheen'in olduğu sezonları izle)


edit.
sayın feykalade, sezonların çoğunu(5-6) izlemiş biri olarak yazdım ve gayet ciddiyim bu konuda. zaten 5-6 sezonda bir cacık göremediğim için bıraktım ikisini de. izlenen sezonlara acıdım. tek karakterle götürülecek işler değil bunlar. bir dizi yapıyorsan o dizide en az 2 tane parlayan karakter olacak(biri ana karakter diğer(ler)i yan karakter) ki diziyi bir kişi tek başına üstlenmesin.

mesela;
prison break(scofield, sucre, burrows)
suits (harvey, michael)
lost (jack, kate, sayid ve niceleri)

gibi gibi...
  • papillon7  (05.08.13 15:11:27 ~ 16:12:38) 
buffy vampire slayer supernatural'ın atası gibi kült bir dizidir, ben de bu tür dizileri sevmezdim ama bvs izlediğim en sürükleyici dizi diyebilirim bu kadar önyargılı olma bence.
dexter ve house izleme diyen arkadaşa da kulak asma ikisi de sana birşeyler katacak nitelikte diziler, arkadaş muhtemelen bir iki bölüm izleyip bırakmıştır.

  • feykalade  (05.08.13 15:29:47) 
gerilim seviyosan bates motel izle kesinlikle
hızlı ve heyecanlı senaryo olarak arrow
zombiler falan diyosan walking dead
aşk şehvet tarih entrika the white queen
ortaçağ savaş tarih istersen vikingleri anlatan vikings dizisi
konu değişik ama işlenişi çok saçma olan, ama yinede izlerim dersen revolution

bu söylediğim dizilerin hepsi devam etmekte bazıları sezon arasındalar
  • tekila shot bardağı  (05.08.13 16:15:45) 
six feet under ve the sopranos'u henüz izlemediysen geri kalanıyla hiç vakit kaybetme derim.
herkesin zevki farklıdır tabii ama televizyon dünyasında six feet under'dan daha iyi bir yapım izlemedim.

  • bir fincan kahve ile film izlemek  (05.08.13 21:19:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.