[]

Cep telefonu kasası orjinal mi değil mi nasıl anlarım?

Cep telefonumun dışı epey kötü durumda çizildi falan. Telefondan çok memnunum da kasasını değiştireyim diyorum. Şuan küçük bir yerdeyim ankara-istanbulda olsam gidecek çok yer var da olmuyor işte, küçük kasabadayım. Mecbur internetten alışveriş yapacağım. Kimisi 25 lira yazmış ön-arka kapak ve tuş takımı için. 40 da var 60 da var. 50-60 liralık olanlara orjinal yazıyor ama emin olamıyorum, uyduruk birşey de almak istemiyorum, daha önce öyle bir durum olmuştu, hiç memnun kalmamıştım. telefonun markası nokia, şimdi ben bu orjinal yazandan sipariş versem, nokia kutusunda mı gelecek, öyle mi anlarım orjinal olduğunu? gittigidiyor sanalpazar vsden satıcıya sordum ama dürüst davranacaklarını pek tahmin etmiyorum, henüz cevap gelmedi zaten, kazıklanmak da istemiyorum. Bu işlerden anlayan varsa cevaplarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler.




 
telefon satıcılarına pek güvenme. ben bugüne kadar orjinal dedikleri hiçbirşeyin orjinal çıktığını görmedim. orjinal dedikleri şeyin orjinal olmadığını yüzlerine vuruncada "abi çin orjinali bu" diyorlar. dikkat et.


  • karisik hisli adam  (04.08.13 21:49:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.