[]

Dexter

dexter'ı 2006'da çıktığından beri her hafta 1 bölüm bekleye bekleye takip eden varmı? ben 8.sezon çıktığında başladım şu an bitirdiğim halde 1 hafta beklemek zor geliyor.




 
İlk bölümünden itibaren olmasa da ilk sezonunun ortalarından itibaren hafta hafta takip ediyorum.


  • dampire  (04.08.13 15:35:27) 
aynı durumdayız. ben de ilk çıktığı günden bu yana hafta hafta bekleyerek izliyordum. bana da zor geliyor. (belki bitecek olmasının da payı olabilir)


  • raif_efendi  (04.08.13 15:37:50) 
6. sezon bittikten sonra takibe başlamıştım bir haftada falan 6 sezonu bitirdimde son iki sezondur bekliyorum her hafta. walking deaddede oluyo spartacustede olmuştu çok zor valla zalım yapımcılar


  • tekila shot bardağı  (04.08.13 15:48:04) 
8 senedir izliyorum. yayınlandığı hafta izlerim fazla uzatmaya gerek yok. ama artık o da bitiyor. ne izlicez yea


  • condom kurşunu  (04.08.13 16:02:30) 
var evet, haftayı beklemek bir şey değil, 9 ay bebek bekler gibi yeni sezonu beklemek işkence.


  • [silinmiş]  (04.08.13 16:15:41) 
onun yüzünden kanser olduk. her hafta beklemesi zor değil! douchebag ın dediği gibi 9 ay beklemesi insanı öldürüyor.


  • ykyt  (04.08.13 17:42:30) 
ilk sezondan itibaren her hafta çıkar ekstra bir durum olmazsa en geç 24 saat içinde izlerim. en fazla da yıllık izne falan denk gelip 1 hafta 10 gün izleyemediğim olmuştur.
bence beklemek güzel. hepsini bir arada izlemek anormal.

  • ozdek  (04.08.13 19:07:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.