[]

eBay kargaşası

Arkadaşlar sorunum şundan ibaret: eBay'den ayakkabı alacağım ama ayakkabının fiyatı makul olmasına rağmen kargo fiyatı ayakkabıyı geçer mi, yüksek fiyat sıkıntısı yaşarmıyım?

Daha önce eBay'den alışveriş yapan ya da bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim


 
nerde olduğunu belirtseydin


  • desdinova  (16.03.09 19:48:25) 
sanırım amerika. shipping diye bişey buldum 13 dolar diyo ama yeni sorun şu bu malı gemi ile mi yollarlar. eğer öyleyse cok beklerim


  • fbu95  (16.03.09 19:58:16) 
belirtilmediyse satıcıyla irtibata geçip sorun. çünkü bu satıcıya kalmış bişey, çok yüksek kargo isteyen birine sebebini sormuştum da, postaneye olan benzin parasını ve ordaki park ücretini kattığını söylemişti. bir de kahve için benden gitmişken demiştim ben de.
bu da böyle bir anımdır.

  • pinking of you  (16.03.09 20:06:05 ~ 20:09:54) 
ürünün sayfasını yollarsan daha net cevap verebiliriz. kargo yöntemi yazılmak zorunda.


  • jeanne hebuterne  (16.03.09 20:18:58) 
  • fbu95  (16.03.09 20:36:01) 
türkiye için kargo ücretini belirtmemiş, gönderip göndermediğini, gönderiyorsa kaça göndereceğini satıcıya sormanız gerekiyor. kıyaslama için uygun mu bilmiyorum ama yunanistan ve bulgaristan'a 35 usd'ye gönderiyor, biraz yüksek gibi geldi.


  • heliozoa  (16.03.09 21:19:46) 
muhtemelen 35$ tutacak kargonuz, birinci sınıf yani izlenemeyen postayla 17-18$ dan fazlası, kargodan da kar ediyor anlamına geliyor, bugüne kadar gördüğüm bu.
ama satıcının feedback i de süper, yani güvenilir, ayakkabı 90 dolara gelecek size toplamda, bekleme süresi , postada kaybolma riski.. burdaki fiyatını bilmiyorum ama bana çok da karlı gibi gelmedi acıkcası.

  • pinking of you  (16.03.09 21:25:53) 
Türkiye olmadığına göre buraya göndermeyedebilir. Benki bi kaç Türk'den ağzı yanmıştır bilemem. O yüzden satıyla temasa geçip hacı buraya yolluyon mu? En son kaça olur diye konuşman lazım. Bence ebay de arama yaparken ürün fiyatı+kargo ya göre düşükten yükseğe göre sırala diye bi seçenek var onu işaretleyin, hangi ülkeye yollanacak diye soruyo Türkiye'yi seçin. Bu şekilde ürünün size ne kadara mal olacağını görürsünüz...


  • selimse  (16.03.09 21:45:56) 
sanırım turkiyeye gonderim yok. turkey yazmıyor yani. olsa da us postal service ile gelince burada ptt ilgileniyor ki bir yakınımın ggonderdigi kitaplar usps +ptt ile 40 gunden fazla surede gelmisti.


  • jeanne hebuterne  (16.03.09 23:42:21) 
seceneklerde tr olmaması sorun degil cunku avrupa'ya gonderim yapılıyor ancak msj atıp sormalısınız mutlaka. turkiye shipping ucreti bu ayakkabi icin bana ne olur diye sorun. sonra eger ayakkabi ve shipping toplam 100usd dan fazlaysa satıcıya faturada 80 90 usd gostermesini rica edin. ayrica urunu postaya verdiginde size haber vermesini soyleyin. urun postalandiktan sonra 2 hafta ile 1 ay icerisnde elinizde olur. odemeyi paypal ile yaparsaniz urunde herhangi bir sorun olursa ya da postada kaybolur da elinize gecmezse bir claim acar paranizi alirsiniz. ben yillardir yapiyorum alisveris sorunsuz. mutlaka saticiyla irtibata gecin mutlakaaa


  • islakkedisudankorkmaz  (17.03.09 01:55:23 ~ 02:10:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.