[]

Primlerle ilgili bir soru.

3 yıldız sözleşmeli devlet memuru olarak çalışıyorum ama bu lanet sistem degil her ay primlerinizi tam yatirma, yazın 2 ay maaş bile vermiyor.

3 yılda toplam 580 gün falan prim yatmış bana. Tabii araya askerlikte girdi. Simdi bu eksik günleri kendim nasıl halledebilirim? Geldim 29 yasına bu gidişle emekli olamayacağım.


 
eksik günleri dert etmek için erken. dur daha. :) askerlik borçlanması filan yaparsın ileride. acele etme. bir milyon kere yasa değişiyor. paran varsa yazları isteğe bağlı öde diyeceğim ama 2 ay için değer mi bilmem.


  • ben smyrna  (03.08.13 18:33:03) 
Adam gibi iş bulup çalışsanıza kurumsal firmalar deli gibi personel arıyor 2. 4 yıllık mezun . Öğretmenlerin meselesi artık asalaklık yattığımız yerden kazanalım 3 ay çalışmayalım maaş yatsın oh gel çalış arkadaş 2 milyar maaş verelim sana inglizce biliyrsan 3 milyar gelin bırakın şu asalaklığı devlet size bakmıycak evet


  • netadam  (03.08.13 19:04:06) 
Müzisyenim ben ya öğretmenliği nerden çıkardın :) devlet orkestrasında çalışıyorum. Devlet her yıl onbirlerce malum yerlere kadro verirken sanat kurulumlarına yüz tane falan kadroyu cok görüyor. Neyse... Tamam ben bu durumu şimdilik dert etmeyeyim o halde.


  • herospower  (03.08.13 20:24:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.