[]

havaalanına ulaşım

Pazartesi sabah 9.30 da yurtdışı uçağım var, havataşa bel bağlamıştım ama o da Atatürk Havalimanına taksimden kalkıyormuş. Saat 8'de hava alanında olsam yeterli sanırım.

Lakin o saatte hava alanına ulaşmak için nereden neye binmek gerek? Aklıma gelen tek ve son çare taksimden havataş yapmak ama onun dışında bostancı tarafından hava alanına taksiye tonla para bayılmadan nasıl gidebilirim?


 
Idoya bin sahilden bakirkoye git ordan taksi yaparsın


  • condom kurşunu  (03.08.13 13:14:55) 
bostancıdan deniz otobüsü ile bakırköy. oradan her deniz otobüsüne bir havataş arabası oluyordu, yoksa bile taksiyle 10 dkda gidersin çok tutmaz.

hafta içi saat 7 de vardı sanıyorum bostancıdan, 8 de alanda yapar seni.
  • fengari  (03.08.13 13:16:25) 
bir başka yol, metrobüs'e geçin minibüs filan vardır herhalde bilmiyorum. metrobüsten de zeytinburnu yaghut şirinevler durağında metroya geçersiniz, metrobüse bindikten sonra 1 saat sürmez yol.


  • hewit  (03.08.13 13:27:00) 
metrobüs + metro. bostancıdan şirinevlere aşağı yukarı 40 dakika sürer, ordan metroyla da 15 dakika desen metrobüse bindikten en çok 1 saat sonra havaalanındasın. ama tabi sen tam 1 saat kala çıkma evden, yine 7:30-8:00 gibi çık ne olur ne olmaz istanbul bu.


  • in vino veritas  (03.08.13 13:38:01 ~ 13:38:40) 
eğer yükün ağırsa metrobüs+metro güzergahını hiç tavsiye etmem.


  • fengari  (03.08.13 13:59:26) 
7 de havalanında olsan daha iyi edersin bazen yoğunluk çok fazla oluyor koşturmaktan kanter içinde kalabilirsin tecrübeyle sabit.


  • sergio35  (03.08.13 14:00:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.