[]

kardeşin başına bi hal mi geldi?

kardeş benim arabayı getirecekti, akşama doğru 4 gibi çıktı. elazığdan. ben denizlide bekliyorum. en son gece 10 civarı konuştuk, osmaniyedeymiş. adana üzerinden falan gelecekti. tam rotasını bilmiyorum. az evvel yatmadan bi arayayım dedim. 1 çeyrek civarı. açmadı. sonra bi daha. bi daha. cevap yok. darlandım. evden çıktım. gittim gezdim bi 15 dakka. o sıra bi daha aradım. bu sefer ulaşılamıyor dedi. şimdi son cevap alamadığım aramanın ardından 2 saat geçti. iyice canım sıkılmaya başladı. kardeş telefonu açınca gelmesi gereken şebeke uyarı mesajını ya da en kötü ihtimal polisin plakadan telefonumu bulup aramasını bekler oldum.

böyle mal gibi oldum. bir trafik kazası falan olsa polisler en geç kaç saat sonra ulaşır ki bana? kardeşin adını internette aratıyorum, resmen kara haber gelecek diye bekliyorum lan.


 
aklına kötü şeyler getirme hocam. durumu anladım cidden fenalık geçirtir bu ama sen yine de olumlu düşün, hatta biraz uyumaya çalış. telefonun sürekli açık olsun.


  • norek  (03.08.13 03:24:33) 
yorulmuş olupta yol üzerinde bi yerde uyumuş olabilir. telin sesi kısıktır duymamıştır ve sarjı bitip kapanmıştır.

iyi şeyler düşünün. ulaştığınız zaman buradan duyurun lütfen.
  • refreshing towel  (03.08.13 03:29:42) 
polisi arayıp aynen bu şekilde anlattığın gibi anlat, plakadan belli olur kötü bir şey olup olmadığı. hatta ara bence, çaresiz beklemekten iyidir.


  • eyyor  (03.08.13 03:31:41) 
@eyyor +1
aynen polis ne güne duruyor? ara plakadan baksınlar, kayıtlara geçer direk kötü bir şey varsa. umarım yoktur.

  • heterodoks  (03.08.13 03:35:21) 
akşam 4'te yola koyulduysa, direksiyon başında bayağı vakit geçirmiş yani. arayacağınızı düşünememiştir, arabayı bir yere çekip uykuya dalmıştır. telefonunu da sessize falan aldıysa, o sırada şarjının bitmiş olması çok muhtemel.
siz içinizi ferah tutun. yanınıza vardığında "niye korkutuyorsun insanı" diye çıkışır, gülersiniz beraber.

  • idyl  (03.08.13 03:35:45) 
osmaniye üzerinden geliyorsa mersin konyadan geçer. oralarda gülnar mut gibi yerler var, kuş uçmaz kervan geçmez, pis virajlar var, orda telefon çekmez, yavaş gidilir. sen hiç merak etme, kötü haber tez gelir. telefonu çekmiyordur


  • chavez s venezuela  (03.08.13 03:37:58) 
bir süre daha bekleyip polisi arayayım madem.
ve çavezin venezuellası'na teşekkürler, güzergahı öyle olacaktı, adana falan da diyordu, eğer bi değişiklik yapmadıysa.

derdimle dertlendiniz, çok sağ olun, var olun.
  • kargn  (03.08.13 03:43:42) 
Umarım kardeşinizle ilgili her şey yolundadır. Ben burada evhamlandım sizin adınıza. Sağ salim görüşmeniz dileğiyle.


  • ateslizenci  (03.08.13 03:44:29) 
kardeş mılletı boyle ıste. Saat 10 cıvarı konusmussunuz ya artık gec oldu deyıp senın uyuyacagını ve onu aramayacagını dusunup haber vermemıs, uyumustur. Ama yıne de sor tabıı polıslere. Icın rahatlasın.


  • sen uyurken  (03.08.13 03:49:45) 
Yolların durumunu biliyorsun telefonlar cekmiyor neredeyse bütün seyahatlerde basimiza geliyor boyle seyler.
Telefonun cekmedigi bir bolgeye girmis olabilirler , belki telefonlar cekmiyor diye kapattilar acmayi unuttular falan. Kot seyler dusunme ustad zor bir surec Allah yardimcin olsun.

  • penquensiqer  (03.08.13 04:20:51) 
Bizi de haberdar et gördüğümden beri takipteyim. İnşallah güzel haberler verirsin bize de.


  • gupon  (03.08.13 05:49:14) 
Noldu ulaşabildin mi kardeşine?


  • indescribable  (03.08.13 09:29:58) 
var mı haber?


  • ianism  (03.08.13 09:30:12) 
durum nedir?


  • norek  (03.08.13 14:16:36) 
selam herkese. sabaha kadar çok az uyudum, sabah apar topar dağın başındaki işime gittiğimden yazamadım buraya.

bu sabah 8 gibi ulaştım kendisine. dün telefon görüşmemizden hemen sonra mola vermiş. telefonun iyi çekmediği bir yerde. sabah yine telefon ettim, uyandırdım hatta. esneye esneye açtı, telefonu kapatmamış anladığım kadarıyla, bulunduğu yerde çok sınırda çekiyordu telefonu herhalde. mola verirken "ben şuradayım, mola veriyorum" demeyi de gereksiz görmüş.
akşam varıyor denizliye, detaylı ifadesini alıp beni 5 saat uykusuz bıraktığı için gerekli cezasını keseceğim.

size de böyle bir durum olursa, kalbinizi olabildiğine ferah tutun e mi dostlar? ve siz benim kardeşim gibi umursamaz dallamalardan olmayın e mi?
hepinize teşekkürler tekrardan..
  • kargn  (03.08.13 16:15:53 ~ 16:17:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.