[]

vize devam ediyor, pasaportun süresi bitti

şimdi pasaportum bittiydi, elimde de ingiltere vizesi var, yeni pasaport çıkarttırdım. ben şimdi ingiltereye gitmek istesem eski pasaportumu da yanımda mı getireceğim yoksa bir prosedürü falan var mı? yeni pasaporta bişeyler mi yapıması lazım nedir?




 
eskisini de taşıyacaksın. ikisini birbirinden ayırmayacaksın :)


  • andy kaufman  (03.08.13 00:58:33) 
pasaportun suresinden uzun vize basan elcilik ilk kez goruyorum. belki yeni pasaportuna da vize basarlar bi git sor.


  • gec  (03.08.13 01:05:05) 
@gec hahaha pasaportun süresinden uzun neden basmasınlar:) kaç tane elçilik gördüğünü söylersen isimleriyle. bilgi verebilirim. basarlar. vize ayrı pasaport ayrı.


  • andy kaufman  (03.08.13 01:07:26) 
@gec: abd 10 yillik veriyor mesela ama eski tr pasaportlari max 5 yillik oluyordu.


  • fdegir  (03.08.13 01:10:05) 
ben niye iki senelik vize alacam diye pasaport degistirdim. hem de bosuna defter parasi verdim. abd elciliginden bahsediyorum.


  • gec  (03.08.13 01:16:17) 
@gec şuan abd vizem var 10 yıllık (multi) ama pasaportum çoktan bitti.


  • andy kaufman  (03.08.13 01:19:35) 
ülkeden ülkeye değişiyor heralde. ben de şaşırdım. mesela çek cumhuriyeti siksen vermez. onlarda en az 90 gün daha devam etmeli pasaportun süresi vize bitiminden sonra


  • ack3000  (03.08.13 01:23:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.