[]

ayakkabı ayağımı vuruyor değişme yapılmıyor

evet arkadaşlar ama normal bir vurma değil deriyi komple kaldırmıs topuğun üst kısmını yaklaşık 3 cm yarıcaplı bır daire gibi dusunun ölümcül acı verıyor nerdeyse sokak ortasında ağlayacaktım sebep de suymus ayagın yapısı ayakkabıya uymuyomus ne yapabilirim




 
ayakkabıcı/kunduracı esnaf amcalara götür bi. onlar kalıba koyuyorlar, altına tabanlık yerleştiriyorlar, dikişleri falan yumuşatıyorlar yapıyorlar bişeyler. senin yapabileceğin birşey yok profesyonel yardım lazım. onların müdahalesi de işe yaramazsa yardım kurumuna verilebilir.


  • glah  (02.08.13 21:19:02) 
ayakkabının arkasını sert bir şeyle döv.ayakkabı yıpranır ama ayağından kıymetli mi??
bu tam olmazsa ki o kadar vuruyosa sanmıyorum olacağını ayakkabıcıya götür hem döver hem taban atarlar.
bir de şöyle bir çözüm var ayakkabıyı buzdolabına at buzluk kısmına.iyice bir donduktan sonra çıkar erisin,açılır.

not düşmek istedim tekrar ;benim de böyle bir ayakkabım vardı aynı sebebi gösterdiler ayakkabı ayak yapısına uymuyormuş.bu bahsettiğim tüm yöntemleri denedim hiçbiri kar etmedi.hala duruyor o ayakkabım um udu kestim yani.
  • uzunuzunilgi  (02.08.13 21:22:55 ~ 21:28:37) 
giymeden önceki gece buzdolabının buzluk kısmına koy ; ertesi gün tekrar dene. yine rahatsız edecek olursa glah'ın dediklerini yaparsın.


  • montauq  (02.08.13 21:25:02) 
ben firma hakkında hakkında neler yapılabilir onu merak edıyordum ama bunları öğrendiği iyi oldu firma dövmüş ayakkabının arkasını oyle diyor ama değişme yok


  • topraam  (02.08.13 21:27:18) 
Diğer arkadaşların önerdikleri işe yaramazsa (benim de aynen başıma geldi çünkü)gratis mağzalarında ayakkabının topuk gelen bölümüne yapıştırılan yumuşak silikonumsu birşey satılıyor,onları yapıştırınca sürtme falan olmuyor artık ayağı tutuyor, ben o şekilde çözüm bulmuştum.


  • hışır poşet  (02.08.13 22:24:45) 
ayakkabıyı ne şartlar altında nasıl bir müesseseden aldin bilmiyorum ama müşteri temsilcisiyle daha kiran kirana bir mücadeleye girebilir ya da müşteri hakları savunucusu kurumlara başvurabilirsiniz. ama muhtemelen sonuç alabilmek için ürünün işlem görmemiş olması gerekecektir.
ya valla bak eğer çok pahalı bisey değilse bagisla gitsin. baktıkça sinirleri bozulur çünkü insanın :(

  • glah  (03.08.13 06:04:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.