[]

çalışmayı çok istediğim iş için aradılar ama telefonum kapalıydı :/

çarşamba gecesi sabahladığım için dün akşam 5'e kadar uyudum. uyumadan önce de daha önce hiç yapmadığım halde millet arayıp rahatsız etmesin de uykunun keyfini süreyim diyerekten telefonumu kapadım. saat 3 gibi kariyer.net ten başvurduğum firmadan aramışlar. hem de iki defa :( ben de bugün insan kaynaklarını aradım ama pek ilgilenmediler doğrusu. önce kendimi tanıttım sonra da aradıklarını fakat telefonumun kapalı olduğunu, şansımın devam edip etmediğini sordum. telefonun ucundaki kadın da inceleyip tekrar döneceğini söyledi ama hayatımda bu kadar ilgisiz bir insanla konuştuğumu hatırlamıyorum. muhtemelen ismimi bile not etmedi.

bu fırsatı kesinlikle kaçırmak istemiyorum. sizce ne yapmalı? pazartesi tekrar arayıp yalvarsam işe yarar mı? :(


 
merak etme sen.

eger cv onlari etkilediyse illaki donerler.

geri arayip sansim devam ediyor mu demeyeydin iyiydi yalniz.

sadece beni aramissiniz diyebilirdin. sonra konusma gelisirdi zati
  • exlibris  (02.08.13 18:55:46) 
şansımın devam edip etmediği????
sakin ol şampiyon, çok abartmışsın o ne biçim söz? pardon bu numaradan aranmışım vs öyle bir şey deseydin ya..
ararlar,o sırada başka önemli bir işi varmıştır belki..

10-15 gün içinde dönmezlerse başvurunu yenilersin.
  • jimjim  (02.08.13 19:19:13) 
her sey olacagina variyor, takma kafaya.


  • the kene  (02.08.13 20:08:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.