[]

MacBook Air mid-2013 nedir ne değildir ?

türlü türlü sorulara cevap arıyorum. işlemci çok önemli değil ama 8gb ram ve 256 gb ssd ye ihtiyacım olacak. bu konfigürasyonda türkiyede satan yer görmedim. bilkom ya da troy upgrade yapıp satıyor mu bir fikrim yok açıkcası ve merak ediyorum.

bu aleti neden istiyorum peki, 1.si aktif olarak bilgisayar taşıyorum her gün, yazılımcıyım. 8gb ram ise development işleri için gerekecek. işlemci hızıyla pek alakam yok render yapmıyorum sonuç olarak. visual studio da debug yapayım yeter. 256 gb ssd ise hem mac os x hemde windows kullanmak zorunda olduğumdan.

şimdi i5 8gb 256gb ssd li versiyon ile hem mac hem windows stabil olarak kullanmak mümkün mü ? falanca yaparsan filanca çalışmıyor tarzı buglar var ise windows kullanımında benim için elenir cihaz. development cihazı olarak kullanacağım ve sıkıntı çıkarmasını istemiyorum. nedir abiler ablalar durum ?

 
4gb ramli, ssdsiz aletlerde bile bootcample windows sorun çıkarmıyor. parallels ile nasıl olur bilmiyorum, hiç denemedim. son 2 yılda çıkan maclerde malesef ramler logic board'a(anakart) monteli ve sökülemiyor, o yüzden upgrade de mümkün değil satın alırken kesinlikle 8gb'lı olanı almalısınız. bilkom'a bir mail atın, ellerinde yoksa bile belki getirebilirler?


  • 10032007  (02.08.13 16:55:49) 
ek: mid 2012 11 inch 256gb ssd 8gb ram istanbul bilişim'de var. www.istanbulbilisim.com.tr


  • 10032007  (02.08.13 17:08:03) 
upgrade edilemediğini bildiğim için bu şekilde almak istiyorum. Troy'a sordum ancak iletişim bilgileri aldılar sadece geri dönen olmadı 2 haftadır. mid 2012 düşünmüyorum. Haswell işlemciler ile çok uzun batarya performansı yakaladılar ve bu benim için ana kriterlerden biri.


  • evet soyadim gercekten mucuk  (02.08.13 17:13:22) 
@10032007, o bilgisayar o firmada yok. "Haber ver" yazan hiçbir şey onlarda bulunmaz. Ararsınız, başka şey satmaya çalışırlar. İB'nin çalışma şekli böyledir. Küçük hesaplar peşinde koşan küçük beyinler...


  • ahmetcan44  (02.08.13 18:01:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.