[]

işlemeyen inşaat

şimdi evin yanında bir inşaat var adamlar yıktılar sonra kazdılar evin dibini bıraktılar. temel çukuru bile yok ortada. bir tek kenarları kazdılar. bizim evin kenarını da epey bi kazmışlar. öyle kaldı. günlerdir çalışmıyor. kışa kadar bitmeyeceği garanti. evin yan cephesini göt gibi açıkta bıraktılar. ben bunları zabıtaya şikayet etmek istiyorum ama bir şey çıkar mı sizce. vallaha inşaatı iptal edip kazdıkları çukuru bile kapatsalar hoşuma gidecek. uyuz oldum adamlara.




 
inşaat ruhsatına göre belli bir yılda inşaat bitmezse ruhsat iptal olur ama sizin durumunuzda bir şey yapamazsınız.
adam zaten gelecek yaza falan bitirecektir inşaatı.
siz sinirlenseniz de hoplasanız da böyle :)
adamlar çalışıyor diye şikayet etmeniz çalışmıyorlar diye şikayet etmekten daha anlamlı bunu da sektörden birisi olarak ileteyim.
  • ozdek  (02.08.13 14:23:39) 
yapacağın birşey yok adamlar prosedüre uygun gidiyorlar. bizim yanımızdaki bina da yıkılmıştı aynı şekil. kat çıkmaya 3-4 ay sonra başladılar.


  • harhar  (02.08.13 15:10:05) 
bir yapının temelinin açık kalması zararlı bir etmendir. o yüzden hemen imalata başlarlar öyle yerlerde. bina 1 cm bile ötelense hiç bişey eskisi gibi olmaz taşıyıcılık açısından. acilen şikayette bulunmalısınız.


  • dogumgunundecevrimdisiolanadam  (02.08.13 15:17:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.