[]

Bardaki kızla tanışmak

Merhaba coni depler,

Benzer duyurular var "Hiç tanımadığın kızla nasıl tanışılır?" diye ama ben daha spesifik bir şey soracağım. Sokaktan geçen herhangi bir kızla şans çok az ve onun peşinde değilim. Benim soracağım şu; barda halihazırda kesiştiğim bir kızla nasıl tanışabilirim? Cevabı "halihazırda kesişmişseniz onun da sana ilgisi var, git ve 'merhaba' de" olacak, tamam. Ama ya yanında arkadaşları varsa? Özellikle grubunun içinde erkek varsa aşırı itici olabilir.

Dün akşam oturuyorduk Thales'te, biz 3 erkek 1 kızız. Yan masada ise 2 kız 1 erkek oturuyor. Kızlara şöyle bakıyordum ara sıra... Sonra bir ara 1 kız-erkek hafiften oynaşmaya başladı, herhalde sevgililer. Tam o anda tek kalan kıza baktım, göz göze geldik ve 6-7 saniye öyle kaldık, net bir şekilde karşılıklı ilgiyi belli ettik. Ama masalarına hop diye gidip muhabbet açamayacağımdan öyle kaldı. Bir bahaneyle muhabbetlerine katılmak da pek olası değildi. O an kızı yalnız yakalasam tanışacak, en azından numarasını alacaktım ama olmadı. Bunlar kalkıp hesap ödemeye gidince ben de tuvalete gittim, belki karşılaşırız, denk gelir diye ama o da olmadı.

Şimdi ben bu durumda ne yapabilirdim? Aklıma gelen en mantıklı şey, kızın tuvalete ya da sigaraya falan gitmesini bekleyip, yalnızken yanına gidip "merhaba" diyerek tanışmak. Zaten o da beni kestiği için reddetmezdi muhtemelen. Ama öyle bir ortam olmadı... Kızla göz göze bakıştığımız anda gülümseyip, başımla "şuraya gel" dercesine küçük bir hareket çakıp tuvalete doğru gitsem uygun olur muydu acaba? Çok öküzce ya da böyle sırf "gel sevişelim" tadında mı olurdu? Gelir miydi ki?

Başka bir yöntem bilen? Yani soru basit; "Halihazırda kesiştiğim bir kız arkadaşlarıylaysa, nasıl yalnız yakalayıp tanışırım bununla?"

Not: Aşırı özgüvenli olmasam da, sosyopat değilim ve tipim düzgün. Daha önce arkadaş ortamında tanıştığım gece seviştiğim kız oldu. Barda iki kızdan biriyle rastgele tanışıp eve gittiğimiz de oldu, ama kız sarhoştu o durumda ve yanlarında erkek yoktu. Benim sorum sırf yukarıdaki senaryo için.

 
erkeğin kafasına taşla vurup bayılt, kızlardan beğendiğini al. gelmek istemezlerse onların da kafasına taşla vurup bayıltmayı sürpriz kuponuna ekle.

zaten yiyişen çiftin arasında kalmış kız, sevimli bir şekilde "yaaa şu an çok büyük çıkmaz içindeyiz, bir kadının daha fikrine ihtiyacımız var, yardımcı olabilir misiniz bize?" diyerek kendi masanıza çekebilirmişsin birkaç dakikalığına. denedim %100 çalışıyor -_-
  • dzingis  (02.08.13 09:22:19 ~ 09:47:50) 
elinle masandaki diğer sandalyeyi işaret edip "buyrun, buraya gelin" anlamında jest ve mimik yapabilirsin. belki işe yarar. bağyanlar, ne dersiniz, işe yarar mı?


  • nereye bu gidis  (02.08.13 09:57:35) 
@dzingis: Onların masasına yakın tarafta otursam güzel olabilirmiş. Kalkıp dolanıp kızın yanına gidip söylemek garip olabilir ama. Ortam öyle aşırı kalabalık, gürültülü, danslı bir yer değildi.

@nereye bu gidis: O da zor be kanka. Zannetmiyorum kızın geleceğini, ilgisi olsa bile. Benden başka 3 kişi var masada... Sonra arkadaşları yanında, onların olaydan haberi olmadan kalkıp gelmezdi sanırım.

@twelfth: Gülümsemedim ama aklıma geldi sonradan, iyi olurmuş. Ama ya sonra?! Zaten kızın ilgisini fark ettim, gülümsemek de bunu onaylamak olurdu, ama nasıl konuşacağım? Onun gelmesini bekleyemem ki.
  • ikinci hesap  (02.08.13 10:08:48) 
hiç denemedim ama masaya içki yollamak bildiğim en iyi yöntem.


  • ytse jam  (02.08.13 10:44:49) 
bir kadın olarak söylüyorum, sakın kaş gözle tuvaleti ya da başka kuytu bir yeri gösterme, çok hanzo bir şey. aklına gelen şey en mantıklısı, kendisi o masadan bir nedenle kalktığı zaman yanına gidip tanışmak.


  • fengari  (02.08.13 11:06:18) 
bir kadın olarak söylüyorum +1 @fengari.
ama thales gibi bi ortamda, ikiniz de arkadaş grupları içindeyken, böyle hamleler biraz fazla zorlama olmuyor mu?

  • kronik  (02.08.13 11:27:17) 
erkek varken, önce erkeğin yanına git, selam falan de, muhabbet et, diğerleriyle de muhabbet et falan, bi şekilde ortama gir. herife de niyetini belli et, sıkıntı varsa gidebilirim rahatsızlık vermeyeyim falan de. düzgün yaklaşırsan, şansın da varsa sıkıntı olmaz.


  • roket adam  (02.08.13 11:28:19) 
@ytse jam: Yapma be abi, Sortie'den bahsetmiyorum. Ne o öyle?

@kronik: Zorlama değil. Zira kızın da bana ilgisini hissettim. O ortamdaki rastgele bir kız değil de, karşılıklı ilgi olan biri söz konusu. Ne yani, karşılıklı beğenmişsek birbirimizi illa ki danslı bir ortam ya da arkadaş ortamında tanışmak mı lazım?

@roket adam: Öyle hop diye girmek zor be abi. Yapan vardır da o kadar da cesaret yok bende. Belki gruplar arası genel bir iletişim yakalayıp ordan yürüsek...
  • ikinci hesap  (02.08.13 11:44:47) 
aga sana şampanya patlat demedik ki, thales nere bilmiyom ben ama mekana göre değişmez bence bu iş. thales'te ayran mı içiliyor?


  • ytse jam  (02.08.13 12:17:29) 
+1 fengari
kaş gözle hiç bir kız başka bir masaya geçmez. çüşünüz. çünkü arkadaşlar varken bir anda başka masaya erkekle geçmek kolay değil. haa barda muhabbet oldu olabilir, spontan konuşmalarla vs sonra geçersiniz..
en güzeli kız bara bir şeyler almaya gitme anını kovalamak. onun dışında çıkarken kağıda telefonu yazıp vermek (fb bile belki?)bile kaş gözden daha düzgün bir hareket bence.
  • nzessia  (02.08.13 12:17:46) 
ben thales'te yanında sevgilisi olan adamın bize numara verdiğini biliyorum o çakallık içinde olacak bence. her şey normalmiş gibi hoop hallediyorsun.


  • mula  (02.08.13 12:50:40) 
talep arz meselesi. kiralık ev gibi düşün kendini karşı tarafta alıcı.

bakıyor işte kaç oda kaç salon aidat ücreti kapalı otoparkı var mı derken uyum tamamsa fiyat konusunda anlaştıktan sonra depozitoyu yatır. tamam o iş.

genel olarak çok zor olsada türkiye şartlarında aynı nedenle ortalıkta takılan iki insanın iletişim kurmasına bakar.

o değilde 1+1 studyo bulmak ne zor.
  • fukka  (02.08.13 13:27:23 ~ 13:28:09) 
@mula: Karşılıklı ilgi olan kızı yalnız yakalamak için bu kadar büyük çakallık gerekmemeli ya. Yani keşke olsa o çakallık ama...

@fukka: Kardeş ne diyorsun? Arz talep sorun değil. Oğlan kızı kesmiş, kız da oğlanı beğenmiş ki geri kesiyor o da. Mesele o iletişimi nasıl kuracağımızda.
  • ikinci hesap  (02.08.13 13:56:30) 
masaya git ve masaya hitaben konuşmaya başla;

- arkadaşlarımla bi'şey tartışıyoruz. oylama yapıyoruz ama farklı görüş lazım. tek soru tek cevap alabilir miyim? kadınlar mı daha çok aldatır, erkekler mi?

sonra hepsinden tek tek cevaplarını al. Muhabbeti hiç uzatmadan cevapları aldıktan sonra teşekkür edip hemen masadan ayrılıp arkadaşlarının yanına dön ve asla o masayla özel olarak ilgilenme, kızı kesme.

Kız seninle temas kuracak.
  • thracia  (02.08.13 14:30:40) 
valla bi kere aynen şöyle oldu: 2 kız 1 erkek vardı, herifin tarafından yaklaştım, ya kusura bakma ama masadaki bir arkadaşa bir şey söylemek istiyorum izninle, lütfen yanlış anlamayın amacım rahatsızlık vermek değil demiştim. tabii gel, merak ettim dedi. kıza dönüp bir şeyler söyledim iltifat falan, eleman da çok kafa çıktı kızı bana ayarlamaya çalıştı resmen, sonuç güzel oldu. her türlü denenebilir bence.


  • roket adam  (02.08.13 15:04:47) 
karşim. tipin düzgün ne kız kesersin sen takma kafana heyt.


  • fukka  (02.08.13 15:09:01 ~ 15:09:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.