[]

Kasım dönemi askerlik

selamlar. Kasım dönemi için son teslim olma tarihi nedir acaba yani askerlik ne zaman başlıyor, bilen var mı ? bir de 23 kasım da iş güvenliği sınavına girmek istiyorum. acaba o tarihten önce askere gitsem bile izin alıp girme ihtimalim var mı?




 
agustos icin konusursak, ilk grup 15'inde teslim olcak en gec, 2. grup eylulde teslim olcak.

ikinci bi grup olur da o grupta cikarsan 23'unde girersin ama ilk grup olursan sinavi unutursun. izin almanin imkani yok. acemilikte carsi izni bile yok yani sonucta :)
  • she was my baby  (01.08.13 23:55:17) 
Kasım için son başvuru tarihi 15 ağustos. Sende benim gibi biyologsun galiba ama yetişmiyor. Kasım 5 gibi askere alıyorlar ve 23 kasımda yapılacak igs sınavına giremiyoruz. Acemilikte de sınava izin almak diye birşey yok. 2000 tl ni çöpe atma, birdahaki sınava girebilirsin askere kasımda gidersen.


  • blacKk  (02.08.13 01:35:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.