[]

laptop sorusu

Neredeyse 16 saat bılgısayar kullanıyorum, zamanla (ılk bır seneden sonra) baya da hoyrat kullanıyorum. Oyle muthıs grafıklı oyunlar oynamıyorum, ama ses ve goruntu kalıtesı yıne de onemlı zıra dızı mızı sık sık ızlıyorum.

Sarjı cok gıtsın, saglam ve hafıf olsun. Cabuk nanay olmasın.

Dell alayım dedım, hangı model onerırsınız?

Fıyat cok möhim degil. Ozellıklerınden cok cok anlayan bırı degılım, o yuzden fıkır verebılecek olan varsa cok memnun olurum.

Bır de nereden almalı?

 
Hangi ortamda hoyrat kullanıyorsunuz? Hoyrattan kastınız nedir? Şantiyede toz toprak içinde misiniz?


  • ahmetcan44  (01.08.13 22:49:26) 
asus n56vm diyorum.
birkaç kez yataktan düşürdüm, korumasız bez çantada taşıyorum, doğru düzgün temizlik yapmıyorum. ne kasılıyor ne bir şey oluyor.
şarj ortalama 4 saat gidiyor bir yıldır.
sesi laptoplar içinde bulabileceğinizin en kalitelisi.
hem de canavar gibi özellikleri.
çözünürlüğün 1920*1080 olduğunu söylemiş miydim?
  • mutevazi  (01.08.13 22:53:49 ~ 23:00:52) 
f/p olarak 1200 civarı lenovo z580(bunu kullanıyorum ses kalitesi çok iyi ama wireless kartı çöp)
1400-1500 civarı gt645 li lenovo z500 bunlar full hd değil bu ara
2k civarı msi ge60 ya da lenovo y500.

arkadaşın dediği de olabilir ama fiyat-perf da o kadar iyi değil.vatan bimeksten modeline tipine bakarsın.netten alırsın ya da direkt vatandan al win8 seviyorsan
  • glamdr1ng  (01.08.13 23:15:00) 
z580 kullanıyorum performansı çok iyi fakat wirelesste sıkıntı var bazı modellerde. örneğin ben windows 8ve 8.1de sıkıntı yaşıyorum 7de gayet güzel kablosuz ağ. bazıları 7de sıkıntı yaşıyor.

bence sen ultrabooklara yönel. hoyrat kullanmaya pek gelmez ama sarjı normal notebook'a göre çok daha uzun gider. ortalam bir kartlısını alırsan lol falan oynatır zaten.
  • ayin yazari  (01.08.13 23:34:51) 
lenovo z580in wireless kartı broadcom olmayan bir modelini bulabilirsen güzel olur aslında.benim günde 20 saat açık neredeyse herhangi bir yavaşlama vb. sorun yaratmıyor.ses kalitesi çok iyi görüntü kalitesi için aynı şeyi söyliyemem


  • glamdr1ng  (02.08.13 00:09:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.