[]

cv ve fotoğraf

sorular

1- cv'de fotoğraf olmak zorunda mıdır? olmazsa ne olur?

2- cv'deki fotoğraf tişörtlü falan olursa, spor gömlekli olursa tuhaf mı olur? bu durumda hiç koymamak daha mı iyi?

 
2- tişört olmasın, gömlek olur (önünde kurukafa yoksa tabi), en iyisi takım elbise.

1- bunun raconu şudur: CV'de fotoğraf olmaz. işveren özellikle "fotoğraflı" diye belirtmediyse fotoğraf koyulmaz, ancak ülkemizde çalışanlar tipine bakarak alındığı için maalesef buna uyulmuyor. koymakta fayda var. adam akıllı bir şirket zaten fotoğraflı CV istemez. istiyorsa o İK'cının ayıbıdır.
  • celeron 300a  (01.08.13 21:26:44) 
mutlaka olsun, takım elbiseli olsun.


  • [silinmiş]  (01.08.13 21:27:35) 
sektöre göre değişebilir. Grafik tasarımcısıysanız takım elbise giymenize gerek yok bence.


  • innerbliss  (01.08.13 21:37:31) 
fotoğraf koy. daha ciddi bir izlenim yaratmış olursun.


  • kelepir  (01.08.13 21:38:58) 
eninde sonunda takım elbiseli bi fotoğrafın olcak süreci geciktirmeye çalışma, çekil koy:)


  • ilkot  (01.08.13 21:56:09) 
Igrenc kurumsallasamamis sirketler, igrenc ik cilar ve onlarin igrenc politikalari. Normalde birak fotografi dogum tarihi, uyruk, askerlik vs. bile olmamali ama Turkiye iste, yapicak bir sey yok.


  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (01.08.13 22:48:21) 
@kelepir

ABD'de özgeçmişe fotoyraf koyunzu, özgeçmiş doğrudan çöpe gidinzi...
  • compadrito  (02.08.13 03:46:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.