[]

kol ve karın kası yapma

biliyorum aranızda sporcular, yıllardır bu işlerle uğraşanlar, protein tozlarını bilmemneleri yutmuş abiler, genç yağız delikanlılar var.

187 boyunda 82 kiloyum. 87'den düştüm göbekte pek yağ kalmadı bu yüzden

yav tek derdim biraz kol kası ve karın kası yapmak. biraz da omuz ve kanatlar.

yani ben bunu evde yapamaz mıyım? imkansız mı? yediğim içtiğim bu kas olayının %50'sini etkiliyor mu?

biri bana desin ki: "abicim şu videolardaki hareketleri yap, sonrasında x ye. haftada y gün yapsan yeterli."
saçma mı fikrim? illa spor salonu mu olması lazım? antrenör?

internette dolaşan p90'lar z'ler q'lar hep yanlış mı? bende 80'lerden kalma 8 minutes şeysi var, işimi görmez mi?

 
p90x niye yanlis olsun tam aradigin sey iste. hakkiyla yapabiliyorsan buyur meydan senin.


  • chavezding  (31.07.13 23:21:51) 
spor salonundan neden urkuyorsun bu kadar? evde hic bir sey yapamazsin, bak buraya yaziyorum. bir sene sonra gel beni gor, "hakliymissin abi, bi mok olmadi, olamadi, olmuyormus. hollywood yildizlari gibi private gym yapmadiktan sonra bir odaya" diyeceksin.


  • no christ requires  (31.07.13 23:32:56) 
ihtiyacın olan tek şey rutin. eğer sıkılmadan, bıkmadan ve vazgeçmeden rutini sürdürürsen salona bilmemneye ihtiyacın kalmaz. al buyur, adamlar pıroğramı vermiş. uygula dediklerini kendine uyarlayıp (sayıları düşür mesela.) istediğinden fazlası sende olsun. tek ihtiyacın olan bir park.

www.youtube.com
  • sarap dumani  (31.07.13 23:43:58) 
yıllardır bu işi içindeyim kaslanıyım fit olayım diyorsan illa ki spor salonu. diğer şeyler bana fasa fiso geliyor belki yanlış düşünüyorumdur ama olmuyor üstat. biz de denedik zamanında yerinde sayıyorsun. salona gidip acı çekmen gerekiyor.


  • monkey  (31.07.13 23:59:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.