[]

kendini arayan adam

www.youtube.com

bu video da paranın önemli olmadığından, hayallerinizn peşinden git filan diyo yanlış anlamadıysam. şimdi para olmadan insan nasıl yaşamını sürdürebilir? kaldı ki hayellerinin peşinden gitsin?


 
Boş laflar bence. "Ne yapmak istiyorum"un cevabı "yatmak, eğlenmek, oyun oynamak, kitap okumak, müzik dinlemek, gezmek, muhabbet etmek, film izlemek" ise sıçıyor bu mantık tamamen. Çünkü bu şekilde hayatta kalamazsın.

Adamın mantığı "yaptığın işi sevmiyorsan, hayatın boyunca onu yapıp mutsuz olmak saçma. daha iyisi sevdiğin bir şeyler yap" diyor. Ama sevdiğim şeyler bana bir iş vermeyecekse ya da o işin parası olmayacaksa saçma. Çünkü o şeyi yapmak kadar güzel bir evde yaşamak, lüks otomobil sürmek de isteyebilirim pek tabii.
  • long live rock n roll  (31.07.13 15:40:09) 
para olmasaydı, para kaygısı yaşamadan insanların gerçekten istediği şeyleri yapabileceklerini anlatıyor. para olmadan derken, para kavramı hiç olmasa diye düşünmeniz lazım; para yoksa para üzerine kurulacak hayaller asla olmayacaktır. herkes istediği şeyi yapıp hayallerinin peşinden gidecektir.


  • Nuwanda  (31.07.13 15:46:58) 
adam diyor ki bak ido'ya adam dj oldu hayallerinin peşinden gitti. ÇÜNKÜ BABASININ BOK GİBİ PARASI VAR.


  • yigitkaraca  (31.07.13 16:05:03) 
hiç para kazanma demiyor adam, para için istemediğin şeyi okuyup gününü çoğunu sevmediğin için yaparak geçirip hayatı kendine zehir edeceğine, daha az kazanmaya razı olup sevdiğin iş için uğraş. zaten o senin tutkunsa, onunla yatıp kalkarsan o işte çok iyi olursun ve para kazanırsın diyor. mesela ben okumaya kasmak yerine o kadar zaman gitarımla uğraşsaydım şimdi aylardır iş aramaktan sürünen bir işsiz mühendis değil para kazanan bir müzisyen olabilirdim.


  • r_u_h  (31.07.13 18:04:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.