[]

kadınların itici yakınlaşması

selamlar. er kişisiyim kız arkadasım ve onun yakın arkadası (kız) arasındaki ilişki beni rahatsız ediyor. arkadasımdan karsı tarafa bariz bir sevgi gösterisi olmamasına rağmen karşı taraf ona oyle jestler yapıyor oyle sozler ediyor kı bazen ben o kadar olamıyorum. kedi yavrusu sever gibi seviyor benim kız arkadasımı. ben de ne biliyim biraz rahatsız oluyorum sanırım bu durumdan.

1. sizce o kızın, kız arkadasıma bu derece yakın olması ilgi göstermesi normal mi? (lezbiyen olma durumu yok o kızın aklımıza baska seyler gelmesin diye söylüyorum)

2. benim bunu kafaya takmam normal mi? kıskanıyorum la bildiğin (:

 
bahsettiğin şey kadınlar arasındaki gereksiz samimiyet laubali haller.
iki yüzlü tavırlar vs vs sanıyorum. yok çiçeğim hayatımlı konuşmalar sürekli birbirlerini pohpohlamalar

maalesef kadınlar arasında böyle iletişim kuranlar var ve doğal bişey. normal yani.

ikinci soruna gelirsek kafaya takacak bir şey yok ilk defa mı gördün bu ilişkiyi oysa birçok örneğini görme şansın var.
  • tuborg yesili  (31.07.13 15:16:57) 
lezbiyen olma durumu yoksa, bi problem yok. gercekten seviyordur kiz arkadasinizi.
kadinlar biraz daha detayci oldugu ve duygusalligini ifade edebildigi icin, sizin kendinizi " o kadar olamiyorum " diye rahatsiz hissetmeniz gayet normal.
ama eger bu sikintinizi kiz arkadasiniza söylerseniz pek hos bir tepki alacaginizi da sanmiyorum. zaten kendi sikilirsa falan uzaklasir. ama sizin herhangi bir söylemde bulunmamanizi tavsiye ederim.
  • dilaraa  (31.07.13 15:17:44) 
1. Biseksüel olabilir.
2. Kıskanmak ve böyle kafaya takmak anormal.
3. Bunu açıkça ifade edip bir hal çaresine bakınız.
  • quanche  (31.07.13 15:17:46) 
Kadınların kendi arasında gereksiz bir samimiyet var. Saçma ama öyleler işte...


  • ne nicki be  (31.07.13 15:19:16) 
bazı kadınlar arasında öyle ilişkiler olabiliyor, senin rahatsız olman yersiz bence. kız arkadaşına bu durumu söyle de biraz gülsün, hem bi dahakine daha rahat davranırsın paylaşırsan :)


  • kronik  (31.07.13 15:25:00) 
1. ne saçma insanlar var ya. normal değil emin ol 3 vakte kadar kokarlar.

2. takman normal böyle salak bir insan görsem onu görmemek için kafama takardım. senin kıza da söyle her şeyi konuşamadığın insanla mı devam ediceksin.
  • monkey  (31.07.13 15:33:50) 
Kıskanmak abartı olur ama farklı sebeplerden rahatsız olunabilir. Ben benzer durumlarda kıskanmak olarak değil de, bu tarz yakınlaşmaları çocuksu bulduğum için rahatsız oluyordum.


  • long live rock n roll  (31.07.13 15:42:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.