[]

abartili bi durum mu?

mesela hatunla konusuyoruz "tamam hallederim" yazdim diyelim o da "tamam canim" yazarsa o bi daha mesaj atana kadar asla mesaj atamam. Ayni sekilde biriyle konusuyoruz sadece gulucuk koyarsa yine cevap vermem. Yada yine biriyle konusuyoruz ilk mesaji ben attim diyelim, konusma baslatmak icin, konusmamiz bitti sonra bi daha yine atamam mesaj ondan beklerim. Boyle tuhaf prensiplerim var. Kafamda cok mu buyutuyorum? Cunku en ufak bi olumsuz, benle konusmak istemiyor sinyali alsam direk kesiyorum konusmayi.


Yani cevabi tamam olacak birsey yazsam bile tamam gelse bile atamiyorum bi daha o atmiyana kadar.

 
bunları genelde kızlar yapıyor, hiç hoş şeyler değil. benimle konuşurken, yazışırken böyle davranışları olan birisinden soğuyorum çabucak.


  • [silinmiş]  (31.07.13 10:13:44) 
er kişiyim. gayet aynısını yapıyorum.

hiç kız hareketi falan değil. istekliliğini anlaman için bir içgüdü bu bence. sürekli ilk mesaj atan sen olmamalısın zaten. karşı tarafı zorlama gibi bir duruma girer bence bu olay.
  • eastanbool  (31.07.13 10:15:51) 
Ben de yapıyorum bunları, genelde boş muhabbetleriyle beni sıkan insanları bu şekilde geçiştirdiğim için, sanki bana da aynısı yapılıyor gibi hissediyorum, ve tersi bir tepki alana kadar geride duruyorum..


  • mutekebbir  (31.07.13 10:18:17) 
zaten bir iliskiye baslayacaksam isteyen taraftan cok istenilen taraf olmaya calisirim stratejim bu yondedir.

Gecen bi kizla konusurken erkekler ilk mesaji atar o yuzden atmiyorum demisti.cogunun dusuncesi boyle mi acaba?
  • evil genius  (31.07.13 10:23:11) 
evet çoğunun öyle. çoğu muhabbeti de senin başlatmanı bekler. çoğu senin soru sormanı bekler. bu böyle gider.


  • baldur  (31.07.13 10:24:32) 
Konuşmak istersen mesaj atarsın, istemezsen atmazsın. Ne alakası var karşı tarafla. O da isterse cevap verir. Erker kız meselesinde de aynıdır. Ama bir süre sonra bakarsın mesela konuşma başlatan taraf hep sensindir o zaman düşünmeye başla bunları.


  • iki ekmek bir sigara  (31.07.13 10:30:45 ~ 10:31:40) 
ben de aynen bu şekildeyim.

ilişkiye gelince de belli bir yere kadar ilk mesajı karşıdan yani erkekten beklerim,ha baktım dayanamıyorum çok da sıkmam kendimi illa o atacak diye(bu dayanamazsam atarım durumuna henüz gelmedim sadece tahmin)
  • uzunuzunilgi  (31.07.13 10:59:35 ~ 11:02:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.