[]

evden çıkış saati, eve giriş saati, çalışma

sabah 06:45'de evden çıkıp, akşam 19:45'de eve girdiğin, gidiş 2, dönüş 2 vesait gittiğin bir iş hayatı normal midir? istanbul'da herkes böyle mi yani, kaçınızınki böyle?

ben daha bi günden çıldırdım sıkıntıdan ki 4-5 ay çalışmam lazım minimum. 5 ay böyle hayatta çekilmez gibi geliyor. ne yapıyorsunuz da idare edebiliyosunuz, haftasonu tatil tamam ama hafta içi resmen yaşamıyorsun bu saatler ile.


 
bu şekilde yaşayan tanıdığım var ama mecburiyetten (eşinin işine yakın yerde oturabilmek için) yoksa kesinlikle normal değil.


  • inspired by a true story  (30.07.13 19:55:24) 
işten 17.00'de çıkıyorum, 17.40'da evdeyim. iş avrupa, ev anadolu yakasında.


  • [silinmiş]  (30.07.13 20:07:22) 
evet genellikle boyle yasaniyor istanbulda. yollarda harcanan saati en aza indirebilmek icin genelde de ise yakin ev tutuluyor. ama tabi her is dali icin gecerli degil bu durum. yazin hadi neyse aksam yurusuyus falan yapabiliyorsun biraz ama kisin daha da cekilmez oluyor. ha bir de su an okullar kapali ve bir cok insan yazliklara cekildiginden dolayi daha bos istanbul sen bir de kisin gor. kari gectim azicik yagmur yagsa trafik felc oluyor. karda 20 dakikalik yolu 3 saatte gittigimi bilirim.
ama her seye ragmen guzel bence bu sehir. seviyorum yine de.
hosgeldin bu arada :)
  • 65 derece  (30.07.13 20:09:58) 
evden 8.30 da çıkıyorum mesai 9da başlıyor. akşamları da iş yoğunluğuna göre 17.30-18:00 arası çalışıyorum. ev-iş arası 15-20dakika. ev 4.levent iş maslakta. metroyla 2 durakta ordayım. şanslı kesimdenim yani. ama arkadaşım var başakşehirde oturuyor. 6da evden çıkıyor. kabus gibi. 3 saat üsrmüyor tabi. o erken geliyor işe erken çıkmak için.


  • liriamer  (30.07.13 20:38:06) 
yok artık, bire bir aynı duyuruyu açacaktım. tek fark, benimkinin 35 günlük bir zorunlu staj olması ve henüz 2. günümü tamamlamış olmam. daha şimdiden günleri sayıyorum. yol büyük işkence. 3 vesait yapıyorum, indikten sonra da 20 dk daha işkence gibi bir yol yürüyorum. üniversite hayatım o kadar rahat geçiyordu ki bu tempo beni 2 günde ambale etti. yaptığım işi sevmemem de cabası. sanırım asıl canımı sıkan o. eğer sen de işine benim gibi soğuk değilsen yolu çok dert etme bence. en azından böyle bir iyi taraf yakalamaya çalış.


  • juninho77  (30.07.13 21:18:16) 
Benimde böyleydi uzun süre çareyi akşam sporda trafiği atlatıp arabayla gidip gelmekte buldum. Masraflı ama yapıcak bişey yok.


  • spy of soul  (31.07.13 00:11:13) 
maksimum 10 dk yürüyorum, hop okuldayım. çalışıyorum, çalışıyorum, çalışıyorum; kaçta çıkarsam çıkayım, maksimum 10 dk yürüyorum, hop evdeyim. ama bu aşamaya gelene kadar çok çektim.


  • devilred  (31.07.13 00:59:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.