[]

Atıştırmalık

tatil olması nedeni ile gece geç saate kadar oturuyorum.3-4 gibi anca uyuyorum.uyumadan öncede sürekli yemek yerim anca öyle uyurum.şimdi öyle yapa yapa göbek aldı başını gidiyor.şöyle az kalorili doyurucu besin tavsiyeleriniz nelerdir ? meyve fruktoz şekeri barındırdığı için düşünmüyorumm.

p.s:unutmadan kilo vermek için spor salonuna giden biriyim.akşam yemeğindne bir saat sonra giderim genellikle bu doğrumu ? yoksa 1 saat bekleme süresini arttırmalımıyım ?


 
bol bol su için bence. o saatte yemek yenmez. illa yemem lazım derseniz kuru meyveler belki.


  • gurur  (30.07.13 19:13:21) 
Akşam sporuna gidiyorsanız yemekten önce gitmenizi tavsiye ederim. spora gitmeden 1 saat kadar önce yulaflı bisküvi+çay yeterli oluyor. 2 saatlik yoğun efor bile sıkıntı olmuyor. Spordan hemen sonra protein tozu olabilir, bir süre sonra da deli gibi acıkan karnı doyurma tavsiye ederim. Benim günlük programım böyle. Gece atıştırmalığım da şu grissinilerden (krik krak) 1 veya 2 tane, 1 tane üçgen peynir bir de ice tea'nin green tea'sinden 1 tane. Beğenmem derseniz gece bir kase yağsız yoğurt (nane, kırmızı biber ce çörek otu ile yiyorum) yarım dilim kepek ekmeğiyle şahane olyor.


  • yarin bos musun  (30.07.13 19:45:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.