[]

gençler ve genç kalanlar bi sorum var ? evden alkol çalcam

ya şimdi bugün benim 22. doğumgünüm.akşama 2 samimi arkadaşla sıradan buluşcaz.

babam hacı hoca değil fakat yapı itibariyle alkolle arası oldum olası iyi olmamıştır.evde de süs niyetine 10-15 kadar-ki onlarıda bazen misafir falan getiriyor- şarabıydı viskisiydi votkasıydı var vitrinde duruyor.

bugüne kadar hep uslu oldum hiç üzmedim ailemi velinimetim anlıycaanız.akşama da arkadaşlarla içelim dedik.ama dışarda bi mekanda içince de doyasıya içemiyosun sabancının torunları değiliz en nihayetinde 3.biranın hesabı yapılıyo.

herneyse bildiğim tek şey eğer farkederse babam çaldığımı ağzıma sıçar.ama içimdeki çocuk al işte için diyor.

nabmalı şimdi risk budur diyib alıyimmi bi jack daniels ???

jb falan da var ama çok önlerde o göz alışkanlığı yapmıştır diye almaktan korkuyorum.jack daniels arkalarda.olmadı içine su doldurur gene koyarım çok amatörce mi olur ?

 
içmiyomuş madem nerden anlicak. yarın bigün bi misafire veririm derse sıkıntı olur yalnız ama bence demez niye desin süs işte? ha olur da anlarsa tecrübe kazanırsın


  • asilyis  (30.07.13 19:01:23) 
vitrin çok göz önündeyse ayıkabilir. mesela hep oturduğu koltuğun yanında veya televizyonun yakınlarında vs.


  • zombie0  (30.07.13 19:08:24) 
babanın ne kadar dikkatli biri olduğuna göre değişir. ama jack daniels arkalardaysa al götür. bu kadar düşünme, al gitsin anasınısatim.


  • qurant  (30.07.13 19:11:11) 
şeffaf bir içkiyi başka şişeye boşalt, içine su koyup yerine bırak. viski yerine elma suyu ya da hafif demlenmiş çay olabilir.

madem içmiyor, anlamazlar.
  • inawen  (30.07.13 19:11:45) 
jd'nin 5 te 3 ünü başka bir şişeye boşalt, kalan 5 te 2 nin üzerine çay ekle

günün birinde açıp da içen olursa viski tadını alsın =)
  • emmiymissincesine  (30.07.13 19:16:03) 
oha annemde suç ortağı oldu ama jd de çok önlerde diye chıvas regal diye bişi aldım iyimidir o ? bi de son kullanma tarihleri var mı bunların yahu ??


  • 00 08  (30.07.13 19:41:38) 
Hahaha yavrum aynisini benim kuzen yapmis yillar once

Olayi dinle;

Teyzemlerin aynen oyle bir vitrini silme icki dolu dururdu orada. Enistem tam keyif adami boyle gurme havalarinda sohbetler esliginde icen bir insan.
Yilbasiydi sanirim ben boyle 7 8 yaslarindayim, hangi icki tam bilmiyorrum ama cay renginde imis
Kuzenim ne zaman calfi ne zaman icti ise icine cay doldurmus geri koymus
Babam butuuum gece enistemle dalga gecmis eglenmisti


Anlatiym dedim.
  • cecilia  (30.07.13 19:47:57) 
haha iyiymiş olay ama umarım benim başıma gelmez :D hiç anlamamasını tercih ederim :D of abimin dışardan getirdiği purolarıda çaldım.tam serseriyim bu gece :S :D


  • 00 08  (30.07.13 19:49:23) 
22 yaş evden azar yememek için yeterince büyük ama viskinin tadını çıkarta çıkarta içmek için küçük bir yaş. Viskiler kalsın, o arkada votka olacaktı onu al, meyve suyu ile tatlandırır tatlandırır içersiniz. O olmadı şarap deneyin. Çok sık alkol almayan insana viskinin tadı ispirto gibi gelir. Votkayı alırım, güzelce içerim, şişesini de geri falan koymam. Doğum günün kutlu olsun.


  • yarin bos musun  (30.07.13 19:50:49) 
ya ama sanırım yazdıklarımdan erkek olduğum anlaşılıyor ama kızım yani bu durumda azar yemek için pek de yaşlı sayılmıyorum türkiye ortalamasına göre..ya da sayılıyosam bizim aile standart dışıdır belki bilmiyorum babam arada azarlar çünkü beni..


  • 00 08  (30.07.13 19:59:58) 
ice tea doldurmayı unutma viski şişesine. bide varsa bilyesiz bi tane al sonra dolduramazsın boş kalırsa sıkıntı olabilir.


  • take me rufee2  (30.07.13 20:05:02) 
son kullanma tarihi var mı bunların ya biri desin soluğu hastanede almayalım??


  • 00 08  (30.07.13 20:10:20) 
Arkalardaysa fark etmez yea... Sayısını mı biliyor ki anlasın. Çay filan da koyma bence, öyle olursa elbet ortaya çıkar ama 15 tane içinde bir eksik şişeyi fark etmesi çok uzak olasılık.

Chivas iyidir. İçerken buzu eksik etmeyin. Gerçek içim için tavsiye etmezler ama, alışkın değilseniz kola da bulunsun, karıştırıp içersiniz. Kuruyemiş, özellikle badem ve fındık ile eşlik edin. Alışık değilseniz de bokunu çıkarmayın, afiyet olsun.

Üzerinde bir sol kullanma tarihi yazmıyorsa ve şişe hiç açılmamışsa, güneş almayan bir ortamda saklanmışsa sorun olmaz.
  • long live rock n roll  (30.07.13 20:15:43 ~ 20:18:08) 
en keyifli duyurulardan biriydi, afiyet olsun ve iyi ki doğdun


  • elyafiyaffellaffelebelyafelyaf  (30.07.13 22:00:23) 
gençlerr teşekkür ederimm hepinize en keyifli doğumgünümlerimden birini geçirdim.ama sanırım bu kadar kişi arkamda olmasaydı yapamazdım.--ahaha halk kahramanı gibi hissetmem peki -- iyiki çikolata falan al demişsiniz bu arada zira tadı ispirtomsuydu :D abandık fındık fıstığa :D ama eğlenceliydi baya ya sağolun varolun.


  • 00 08  (31.07.13 12:21:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.