[]

Hangi internet sağlayıcısını seçelim?

TTnet kullanıyoruz, dolayısıyla ev telimiz de onlardan. İnternet kampanyamız bitmiş, yenileyelim diyorlar. Ne dersiniz onlarla mı devam edelim yoksa "şuna geç" dediğiniz bir sağlayıcı ve kampanya var mı? Sözlükte ttnetle ilgili iyi şeyler yazmıyo..




 
Sizin sokağın bağlantısıda önemli ben memnunum evde ttnetten, ama işyerinde de ttnet var ama tat vermiyor.
Bu arada 32 lira ödüyorum 8megabit (50gb kotalı) ttnetin 1 yıllık taahhüt ettim.

  • redeath  (30.07.13 14:21:28) 
superonline iyidir. fibernet 25mbps (50 gb kota- daha sonra 3mbps ye düşer)50 lira. telefonu da taşırsan ama. telefonu da kullanırsan kullandığın kadar ödüyorsun.


  • orhan tv  (30.07.13 15:00:54) 
ben de geçtiğimiz günlerde taahhüt uzattım. ilk iki ay ücretsiz, 10 ay x 48 TL.
iki yıl taahhüt. etrafta fiber neyin olmadığından mecbur devam ediyorum.

  • spadram  (30.07.13 15:56:31) 
tüm adsl'ler türk telekom altyapısı kullanıyor bi fark yok. Fiber içinse AKS olmayan tarife yok gibi.


  • nuka cola  (30.07.13 15:59:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.