[]

Bir sonraki adım

Şimdi bi tane kız var (Hmmm, ilginç), bu kızla bi arkadaş grubunda tanıştık, sonra o arkadaş grubu baya yakınlaştık, bi sürü şey yapar olduk dört kişi (iki kız, iki erkek). Ben bu kızla pek yalnız kalamıyorum o yüzden, istiyorum ki olay arkadaşlıktan öteye geçsin. Kızı tek başına bi yere çaarsam doğal bi durum olmiycak, zorlama bi şey olcak ve hoş olmiycak bu. Onun yerine şöyle bi planım var, ne dersiniz:

Kızın iş çıkışı çalıştığı yerdeymişim de görüşmek istiyomuşum gibi arasam, buralardayım falan diye, iş çıkışı buluşsak, o sırada desem ki bana gel yemek yaparım yerik desem, hani böyle spontan bi durum gibi. Eve gitsem yemek yapsam, sonra bi şarap marap bi şeyler alsak yemekten sonra içsek. O esnada ondan hoşlandığımı mı söylesem yoksa söylemeden elini filan mi tutsam? (Kızın bana karşı boş olduğunu sanmıyorum.) Sonra mesela geri kalan zaman nası değerlendirilir en iyi (olumlu cevap olduğu takdirde). Yani şu an iyi bi muhabbetimiz var, sonra tamam hislerimizi açtık (ve karşılıklı olduğunu varsayıyorum), sonra bi film milm mi hazırlasam güzel. Im Juli koysam izlesek mi? İyi olur mu bu? Başka önerileri olan varsa da güzel olur.


 
şarap marap dedikten sonra sevişeceksiniz sandım. buralardaydım uğradım fikri güzel de kız evine gelir mi ki? yanlış anlamaz mı ki?


  • elorelia  (30.07.13 14:08:02) 
Dört kişilik arkadaş grubunun diğer ikisi sevgili mi?


  • yarin bos musun  (30.07.13 14:09:14) 
yemek yaparım yerik dersen o da yemeyiz der.


  • rock n roll  (30.07.13 14:09:14) 
4 kişiyken hafiften yanaş fiziksel olarak, ona dönüp konuş, diğerlerine dönünce kolun onun koluna değsin falan, bak bakalım kendisini geri çekiyor mu diye. çekiyorsa o iş yaş. çekmiyorsa senden kaçmıyor demektir, şansını denersin.


  • r_u_h  (30.07.13 14:11:32) 
Evine falan davet etme. Git bir yere otur. O arada konuş.


  • sen git ben geliyorum  (30.07.13 14:14:10) 
kızın üstüne atlıyorsun resmen. bi dur, bi sakin ol. iş çıkışında eve değil dışarıda bi yere yemek yemeye davet et. yemekteki tavırlarına göre ilerlersin bi şekilde.


  • katredin  (30.07.13 14:14:29) 
kız direk eve çağırılmaz üstat hatun direk kaçar senden fikir güzel ama yemeğe düzgün bir mekana götürebilirsin


  • RaZeus  (30.07.13 14:19:38) 
yerik ne aq.


  • baldur  (30.07.13 14:20:56) 
paragraf sorularındaki can alıcı noktayı kaçırmış öğrenci gbi hissettim hakkaten YERİK ne kadar samimi ne kadar bizden bir laf. bunu duyup da tav olmcak kız tanımıyorum.


  • rentts  (30.07.13 14:38:51) 
whatsapp'dan önce güzel bir "tactical move" yap.


  • [silinmiş]  (30.07.13 14:56:30) 
doğrudan eve davet etme bence, daha önce hiç başbaşa kalmadıysanız.


  • kronik  (30.07.13 15:00:50) 
beyler, hanımlar, tecavüzcü falan değilim, onu yanlış anlamış olabilirsiniz tepkilerinize bakılırsa. kız olayın herhangi bi yerinde geri adım atarsa üstüne atlıycam sananlar olabilir. öyle bi şey olmiycak, önce onu bi netleştirelim.

kız yabancı bu arada, gerek duymadım bu ayrıntıyı vermeye bazı algılar tuhaflaşabilir diye.

@yarin bos musun: değiller ama aynı ülkedenler. o yüzden zaman zaman onlar kendi aralarında kendi dillerinde, biz kendi aramızda konuşmaya başlayabiliyoruz.

bi de dışarda bi yerde otur denmiş ama o çok kasıntı bi durum. amerikan filmi gibi.

@r_u_h: hmm mantıklı. teşekkürler.

kız tavırlarıyla baya belli ediyo. ki ben temkinliyimdir yani, öyle her şeyi "aha benden hoşlanıyo" diye algılamam.
  • grv  (30.07.13 15:09:55) 
madem kızdan sinyal var kızı kahve içmeye falan davet et, gecikirsen kız ondan hoşlanmadığını düşünüp soğuyabilir. zaten yabancıymış türk kızı gibi "ıyyy arkadaş ayağımı yaptın bana reziil" veya "saçmalama yeaaaa sapıık" tarzı tepkler vereceğini sanmıyorum.


  • r_u_h  (30.07.13 15:15:04) 
kibarca davet et. gerisi gelir hocut.


  • fukka  (02.08.13 14:20:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.