[]

yanlardaki yağları yakmak

şimdi bu göbek hizasında vücudun iki yanında belde yani yağ oluyor ya böyle dışa doğru çıkıyor. anladınız siz onu. hah resim de buldum

askthetrainer.com

bunları yakmak için egzersiz önerileriniz var mı?

 
hareketin adını bilmiyorum da her gün bıkmadan bacakların kapalı, yana eğilme hareketi yapacaksın. yanlar için normal yana eğilme, arka yanlar için hafiften belini bükerek yana eğilme. birinde dizlerinin yan tarafına, diğerinde arksaına erişmeye çalışmalısın.


  • dafaiss  (30.07.13 03:33:44) 
1,5 metrelik bir sopayi kollarin ve ensen arasina al. saga sola cevir surekli.


  • bohr atom modeli  (30.07.13 03:34:20) 
Kardiyovasküler egzersiz yapmalısın, öyle antin kuntin esneme hareketleriyle yağ yakılmaz.


  • adoramer3ku  (30.07.13 03:34:56) 
@adoramer3ku +1

Kardiyovasküler egzersiz her derdin devası.
  • self noise  (30.07.13 03:40:32) 
bölgesel yağ yakma diye bir şey yoktur. bu en büyük şehir efsanelerinden biri. bütün vücutta yağ yakarak yağ oranını azaltabilirsiniz, fakat sadece belli bir bölgede yağ yakamazsınız. düşük karbohidratlı diyet, kuvvet artı kardiyo egzersizleri yağ yaktırır.


  • yirmilik dis  (30.07.13 07:51:53) 
Nesfitin sitesindeki videolara bir goz at derim ise yariyor tabi yapabilirsen :)


  • myra  (30.07.13 08:04:17) 
cardio yapmalısın. o sopa çevirme hareketleri falan yan karın kaslarını geliştirir anca.


  • lathspell  (30.07.13 08:17:39) 
vucutta suranin yaglarini yakayim suralar dursa da olur gibi bir mekanizma yok. mekik cekince karin yagkari erimez, karin kaslari gelisir.

yag yakmanin en güzel yolu da kaslari calistirmaktir, çünkü bunkas huclereri once glikozla, uzayan egzersizde de yag asitiyle calisir. koşmak bunu yapmanin en güzel yoludur. yürümek degil ama koşmak. kalp hizin 100 ün üstüne xikacak yani. sonra bakacak kas hucreleri glukoz kalmadi, yaglari eritip kullanacaklar.
  • the kene  (30.07.13 09:28:57) 
bastırılmış öfke. yastık yumrukla. eğer tüm vücudunla ve biraz da dönerek iki yumrukla vurursan yanlar güzel çalışır. iyi boksörde lovehandle bulunmaz.


  • kediebesi  (30.07.13 10:26:50) 
Low plank oblique: www.youtube.com
Arkadaşların dediği gibi yumruk, belden dönecek şekilde, cross(kroşe mi diyorlar türkçe'de?), jab falan olur hep.

Bunlar zaten kardiyo egzersizleri. Bunları yaparsan olur.

Hatta başlamışken Insanity'ye başla bence, sadece yandaki yağlar erimez, taş gibi olunur.
  • alicia dominica  (30.07.13 11:42:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.