[]

pkk lideri apo

gençler şimdi hepimiz biliyoruz ki önceden haber kanllarında pkk lideri yada bölucu terör örgutu lideri apo dıye tabır kullanılırken bugun dınledıgım ve son zamanlarda dınledıgım haber kanllarında sadece adamın isminin soylenmesı sızce psıkolojık olarak insanların beynıne yerleştırmek mı, gereklı şartları mı hazırlıyorlar ınsanlar fazla tepkı vermesınler dıye uzun vadelı bır plan mı bu..adamı bugun dayısı kardesı falan da zıyaret etmıs nereye gıdıyor bu olay

www.milliyet.tv


 
tabiki öyle.aynı şey şehitler için de oldu.
kelle dendi, şehitler sıradanmış gibi gösterilmeye çalışıldı vs

  • ayn-i cemin bülbülü  (30.07.13 00:02:27) 
  • dafaiss  (30.07.13 00:03:31) 
apo yakalandığında uçakta mit ajanlarıyla yaptığı konuşma dün gibi aklımda. idam vardı sıra. "ben türkleri çok severim. benim annem de türktü." gibi saçmalamıştı. bunu şu an hangi kanal hangi yayın organı gösterebiliyor?? kimsenin g.tü yemez. ayrıca adam anında bütün davasını sattı. bide lider diye peşinden gidiyorlar. gerisini sen düşün artık..


  • sehpa fx350  (30.07.13 00:05:53) 
evet benim de dikkatimi çekiyor bu durum ne zamandır. hissizleştirme, sistematik duyarsızlaştırma veya kavramların içini boşaltma artık ne derseniz ciddi bir çalışma var gibi.
ülkeler yaşadıkları büyük felaketleri ya da toplumu derinden etkileyen olayları unutmamak adına anma etkinlikleri yaparlar ki hissizleşmesinler ve aynı duruma tekrar düşmesinler diye. en yakın örneğimiz çanakkaleye ebesinin hörekesinden gelen anzaklar.
biz ne yapıyoruz 30 küsür seneden beri ülkenin anasını ağlatan terör örgütünün başındaki adamı normalleştiriyoruz. yok akraba ziyaretiymiş de hükümlüymüş falan filan. bu adama varsa alacak nefesi onu bile afedersiniz g.tünden aldırmak lazım gelir ki evlatlarının acısını çeken insanların gönüllerine biraz olsun adalet nakşetsin.
yanlış anlaşılmak istemem ben ırkçılık yapmıyorum ama hak edene hak ettiğinin verilmesi gerekir ki haksızlığa uğramışların da hakkı korunsun.
  • hayatbirfilm_basroldesensin  (30.07.13 00:31:15) 
devlet adama terörist dedi, bütün basın satılmış olduğu için devlet ne derse onu yazdı, sen de adamı terörist belledin. şimdi devlet adama terörist demiyor, sen de sanıyorsun ki devlet terörist derse, basın terörist yazarsa terörist oluyor. öbür türlüsü aklına gelmiyor. kime göre, neye göre terörist? bunlar terörist. ok. devlet ne peki? devlet de terörist olabilir mi sence yeri geldiğinde? terör uygulama meşruiyetini kim kimden alıyor? devlet bunlarla boş yere uğraşmaktan, boşa para akıtmaktan bıktı ve anlaşmaya karar verdi. olay bu işte.


  • mistreated  (30.07.13 01:38:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.