[]

Kadıköy / Üsküdar İftar

Kadıköy'de düzgün bir yerde iftar programı düşünülüyor ama fiyatlar konusunda bir bilgimiz yok, ortalama bir yerde ortalama bir iftar menüsü ne kadar bilgisi olan var mı?

Fiyatı bilmiyorsanız bile şöyle güzel bir mekan önerir misiniz?

Üsküdar da olabilir.. Hatta Üsküdar olursa daha iyi olur..

(Bir de bilenler yoğunluk durumu hakkında bilgi verirse çok iyi olur, kalabalık oluyor mu? Mesela o gün gidip yer bulabileceğimiz yerler var mıdır?)

 
abi belediye tesisleri çok iyidir de full dolu. geçen çamlıca tepesi için aradım, ramazanın ilk günü tüm ay rezerve edilmiş. biraz pahalı olabilir ama üsküdarda kanaat lokantası denenebilir. bu sene genel olarak gözlemim de iftar menüleri 25 tl ile 45 tl arasında değişiyor.


  • se se ge  (29.07.13 12:16:57) 
normalde kız kulesinde iftar 125 TL
fırsat sitelerinde kız kulesinde iftar 79 TL

geçen gün gittim, eğer maddi olarak çok sarsmayacaksa kesinlikle tavsiye ederim
  • facebook  (29.07.13 12:34:13 ~ 12:34:42) 
niyazibey ya da kanaate gidebilirsiniz öyle cok paralar tutmaz ama sımdıden ayırtılmıstır tum yerler buyuk ıhtımalle. ama hala cıkmadıysanız bı arayıp sorun.


  • sen uyurken  (29.07.13 17:25:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.