[]

Canon Eos 600d IS ve Canon Eos 600 d IS II

bu ikisi ayrı şeyler mi? bakınca IS II sonradan çıkmış gibi gözüküyor ama aynı zamanda bu modelin adıda olabilir. Bazı reklamlar IS II diye bazı reklamlar IS diye çünkü. Bir detay belirten ilan göremedim hiç.




 
fotograf makinesinin adi canon eos 600d

is ve is ii objektifle alakali. is = image stabilzation anlamina geliyor, is ii ikinci jenerasyon ama genel olarak herkes aynisini verir, iyi arastirmak lazim.

yoksa fotograf makinesini govdesi ayni, bir degisiklik yok.
  • co2s2  (29.07.13 11:35:35) 
evet, canon yeni bir 18-55 kit lens çıkarttı, çünkü ilk çıkarttığı çok kötü bir lens diye eleştiriliyordu. (şimdi gene insanlar çıkacak yok o lens kötü değil insanlar ne işler çıkarttı bik bik bik diye yapmayın, lens çok kötü bir lensti, başka lens kullandığınızda aradaki farkı anlayacaksınızdır, ben kullandım nikon 18-55 ile kıyas kabul etmez mesela heh işe bu nedenle ikinci bir 18-55 çıkarttı, belki onlan alakalıdır. şu an yazdığınız şey eksik bilgi veriyor. ama co2s2 nin de dediği gibi bu kamera ile alakalı bir şey değil


  • cedric tweedledee  (29.07.13 13:39:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.