[]

Sevişmek vs. Terlemek vs. Duş Almak

Nasıl yapıyorsunuz bu sevişmek-duş almak döngüsünü? Sevişmeden önce duş almak mantıklı, zira günün ter kokusuyla partnere işkence çektirmek istemiyor insan. Öte yandan sevişince de, özellikle bu yaz sıcağında leş gibi terliyoruz. O halde uyuyup ertesi sabah işe gitmek de ayrı dert. E hem önce, hem sonra duş alacaksak bir sevişme için çok fazla prosedür oluyor. Sizin rutininiz nedir?




 
Yazin sevismiyoruz.


  • halitkin  (29.07.13 10:55:07) 
sabah kalkınca duş al.


  • r_u_h  (29.07.13 10:56:24) 
seçenekler;
a) üşeniyorsak sevişmiyoruz(veya sevişme planlı bir şey mi onu da çözemedim tam ama olabilir bir şey demiyorum)
b) klimalı ortamda sevişip terlemiyoruz.
c) eve gelince duş alıp sevişme sonrası duş alma arasına baya zaman koymuş oluyoruz.
d) seviştikten sonra duş almıyoruz sabah kalkınca alıyoruz.
e) yukarıda da belirtildiği gibi en pratik olanı duşta sevişiyoruz.

bunlardan birini seçebiliyor insanoğlu garip ama gerçek.
  • lunedor  (29.07.13 10:56:40) 
Önce ve sonra.


  • sen git ben geliyorum  (29.07.13 11:13:35) 
öncesinde ve sonrasında duş al, kısa duşlar olsun mümkünse.


  • [silinmiş]  (29.07.13 11:18:53) 
sıcak su tek başına da çözücüdür. kısa bir süre de olsa iki dakka suyun altına girip iki fış fış bi hış hış, hemen çıkarsınız, düşünmeye değmez. zaten şampuanlanınca onun köpüğüyle ufak tefek elle keselenme manevraları pratik oluyor. e sabah da şart tabii, aynı şekilde...


  • nereye bu gidis  (29.07.13 11:28:25) 
biz genel olarak sevişemediğimiz için :(


  • se se ge  (29.07.13 12:19:26) 
Prosedür değil güzel kardeşim, temizlik diyoruz biz oba


  • sehpa fx350  (29.07.13 12:28:56) 
öncesinde zaten yapılmalı. daha sonra 2-3 gideceksek terden arınmayı geçtim vücudun tazelenmesi için de şart. hafiften soğuk ya da ılık iyi gider.

lan sevişiyorsunuz bir de üşeniyorsunuz
  • orijinal nick bulamadim  (29.07.13 12:38:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.