[]

Camel'in şu tarz parçaları (illa Camel olmalı demiyorum tabii)

Mystic Queen: www.youtube.com
Stationary Traveler: www.youtube.com

Bu tip parçalar arıyorum. Camel'ın birkaç albümünü dinledim ancak albümü baştan sonra dinlemek gerçekten zor iş. Sebebi de o kadar uzun süre dinleyince bir yerden sonra insanın arkadaki müziğe kulak vermeyip kaçırması. Bir de Camel'ın birkaç parçası benim için mükemmelken geri kalan çoğu parçasında bütünlük bile hissetmiyorum. O derece bir tezat var, o yüzden aralardan seçmek hakikaten zor oluyor. Bilmiyorum, belki dinledikçe çoğunu seveceğimdir. Birkaç parçalarında öyle oldu çünkü. Neyse, fazla uzatmayayım. Öyle işte.

Edit: Rajaz'ı dinledim ama ben de en az senin kadar yeniyim gruba, o yüzden öyle olmadı :)

 
sarkilara bakamiyorum su an ama rajaz var dinlemediysen o guzeldir.
edit: camel'i fazla bilmedigim icin pat diye yazdim. lost diye bi dizi kesfettim super gibi oldu diye korkuyorum.

  • bohr atom modeli  (29.07.13 00:42:03 ~ 00:42:52) 
never let go
the final encore
lady fantasy
supertwister
nimrodel procession white rider
pressure points
...
  • weeping guitar  (29.07.13 00:47:26) 
En sevdiklerimden. Sözler muazzam.
www.youtube.com

  • styx  (29.07.13 00:47:52) 
hafız ben sene direk en çok dinlediklerimi yazayım bakıp. dediğin o iki şarkı en çok dinlediklerimdenmiş çünkü. daha önce yazılmışları hariç şunlara da bi bak (sıra gözetmeden yazdım):

refugee, camelogue, lawrence, shout, lost and found, simple pleasures, fingertips, long goodbyes, drafted
  • ron dennis  (29.07.13 00:54:15) 
camel progresif rock yapan bir grup doğal olarak avangard bir tarz progresif. bütünlük araman progresif için sağlıklı olmaz.

bir camel hayranı olarak tavsiye gruplar:
(tarz olarak en yakın gruptan başlayarak)

osiris
eloy
modo
Pancake
derek & the dominos
Colour Haze

v.s.
  • mooncake  (29.07.13 00:56:16) 
Progresif gruplarda hakikaten bütünlük aramak saçma dediğin gibi ama yukarıda da belirttiğim gibi bazı progresif rock parçalarında inanılmaz bir bütünlük duyarken bazıları darmadağın geliyor. Öyle de bir garipliği var.


  • adoramer3ku  (29.07.13 00:57:27) 
  • sagopa kajmer mahlas kafkef  (29.07.13 02:04:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.