[]

siyah nokta yüz temizleme

clean and clear ve neutrogena'nın kini kullandım.
sizce en iyi günlük cildi pamık gibi yapan peeling(ya da ne deniyorsa buna) hangisi?



 
bence en iyi cilt bakımı sadece sudur. yatmadan önce bol suyla yüzünü yıka ve hiçbir şey sürme. sabah kalkınca da aynısını yap ama yüzüne masaj yapma. sadece yüzündeki yağı alacak kadar yıka. güneşe çıkma ve dışarıdan gelince yine sadece suyla temizle. bir de iyi bir havlu al.


  • silver apple  (28.07.13 22:47:15) 
sadece suyla temizlenemeyen yüzler oluyor maalesef ki.
ben neutrogena ve garnier'ın üçü bir arada ürünlerini kullandım/kullanıyorum. birbirine yakın ve yeterli performanslar sunuyorlar bence.

  • styx  (28.07.13 22:54:17) 
Aynı duyuruyu ben açmayı düşünüyordum. Neutrogena'nın şu son çıkan turuncu 3'lü setinden kullandım. Clinique'in 3lüsü vardı bir de, o da fayda etmedi. Ara sıra nivea'nın bantlarını kullanmakta fayda var, o biraz da olsa temizliyor ama kesin çözüm bilen biri varsa tabi ben de muzdaribim bu dertten.


  • duma duma dum  (28.07.13 22:54:47) 
deep clean i denemelisiniz. bir de lorealin çift etkili zımbırtısını. hem maske hem peeling. ben tüm markaları denedi, bunlarda karar kıldın en son. neutrogena nın krem gibi olan peelingi fırça ile yapıldığında etkili sonuç veriyor bir tek.
peelingden sonra temizleyici/arındırıcı losyon sürersniz cildiniz pamuk gibi olacaktır.

  • retronology  (28.07.13 23:12:58) 
ya benim hayatımda kullandığım en muhteşem peeling clarins'indi. ordan fondöten alınca deneme boyunu hediye etmişlerdi. allahım yok böyle bişey. haftada 2 kez yapıyodum burnuma resmen bebek poposuna döndürüyodu harika bişeydi. ama çabucak bitti. daha bugün sordum 82 lira. alamadım tabi. bütçen varsa kesinlikle tavsiyem.


  • mentolaromaliseker  (28.07.13 23:38:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.