[]

bir insan kendini nasıl asabilir?

intihar sorusu değil. gazete bir haber gördüm ordan aklıma geldi.

boynuna ipi bağladın, tabureyi de attın ayağının altından. diyelim ki direkt ölmedin ve can çekişiyorsun. vazgeçme şansı olan insan eliyle ipe müdahele edemez mi?


 
ipi tam boynunun çapına ayarladıysa zor. biraz aralık varsa elini sokacak kadar olabilir belki.


  • xenophobe  (28.07.13 21:46:42) 
Arkadaşlar dediğiniz gibi değil. Kendini asan onun önlemini alıyor ancak bu duyurunun açılış amacını bilmediğim ya da okuyanların ileride fikir vs sahibi olmasını istemediğim için yazmıyorum.

insan her halükarda son anda intihardan vazgeçer ve kurtulmaya çalışır. Boynu kırılarak ölenler kendilerini yüksek bir yerden bırakırlar. Normal evde asanlar boğularak ölür.
  • sen git ben geliyorum  (28.07.13 22:13:52 ~ 22:15:21) 
çoğu otopsi raporunda tırnak aralarında ip kalıntıları ve boyunda çizikler görülüyor. ister istemez, vazgeçmiş olmasa dahi acıdan ve boğulma hissiyatından dolayı otomatik olarak nefes almaya, kurtulmaya çabalıyor insan.

Ha bir de şunu söyleyin, hiç kendi ağırlığınızla bir ipe asıldınız mı? o ipte ağırlığınızı tutabildiniz mi? her baba yiğidin harcı değil kendisini ipe asılıp çekmek, ben hafif ve ufak iken dahi kalın ip olmadan tırmanamazdım. Şimdi ise anca kavrayacak kadar kalın ipte asılı kalabilirim. Vazgeçme şansı var mıdır, bilemem, ama kolay kolay kurtulamaz cellat düğümünden insan.

işin özü şu, asmayın kendinizi. intihar zaten saçma bişey. alla alla. sinirlendirdiniz adamı gene.
  • wiillii  (28.07.13 22:35:19) 
asmıcam yaw kendimi, gazetede haber gördüm biri kendini asmış. ordan aklıma geldi.


  • annebenasikoldum  (28.07.13 22:55:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.