[]

samsung s2 her türlü dosyayı usb bellek veya sd kart üzerinden kullanmak?

kullandığım bütün appleri sistem belleği üzerine kaydediyor, oysa ki telefonun kendi usb belleği (16 gb fakat niyeyse 11,50 olarak görüyor) ve sd kart üzerinden kullanmak istiyorum. otomatik kayıt yerini ve halihazırda sistem belleğine indirilmiş öğeleri nasıl bu yerlere taşıyabilirim?




 
telefon belleğinin 11.50 gb gözükmesinin nedeni kendi sistem dosyalarının kapladığı alandan ötürü. sistem belleğine indirilmiş öğeleri, eğer 4.1.2 kullanıyorsan dosyalarım'a girdikten sonra tüm dosyalar - sdcard0 klasörüne girip, taşımak istediklerini external sdcard olarak gözüken klasöre taşıman lazım. 4.0.3 kullanıyorsan da aynısı tek farkı dosyalarıma girişte eskiden external sdcard bu sdcard0 içindeydi şimdi dışında.
daha basitçe taşımak istersen uygulamaları, ayarlar - uygulama yöneticisi - herhangi bir uygulama - ve sd karta taşı butonuna basarak yapabilirsin. her iki şekilde de yazma hızına ve dosya boyutuna bağlı olarak uzun sürebilir.

  • Huan8  (28.07.13 18:50:57) 
uygulama yöneticisinden neyi taşımak istesem 'uygulama taşınamıyor. yeterli saklama alanı yok' uyarısı alıyorum 8gb'lık sd kart bomboş olduğu halde.


  • volkatina  (28.07.13 19:07:44) 
telefona root yaptın mı bilmiyorum şu linklere bir göz at istersen
forum.shiftdelete.net
forum.donanimhaber.com
forum.andronova.net
  • Huan8  (28.07.13 19:22:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.