[]

Vergi Dairesi- Ödeme

Şu geçmişten kalan öğrenim kredisi borcu nedeniyle vergi dairesine yönlendirilenlerden birisi de benim. tüm borcu topluca kapatmaya karar verdim de, 3 sorum var.

-benim yerime başka biri gidip ödemeyi yapabilir mi?
-orada yazan vergi dairesinden başka herhangi bir vergi dairesine ödeme yapılabilir mi?
-ne kadar süre içerisinde ödeme yapmak gerekir?

 
bir önceki borçları topluca vergi dairesine aktarma şenliklerinin katılımcılarındanım.

- ebeveynlerim gidip benim adıma ödeme yapmışlardı.
- hep aynı vergi dairesine yaptık ödemeleri.
- aslında daha fazla faiz işlememesi adına tabii ki en kısa sürede ama gidip vergi dairesindekilerle konuştuktan sonra faizli de olsa yavaş yavaş tıngır mıngır ödemiştim ben.
  • sanat guresi  (28.07.13 18:04:28) 
2) Borcumu yapılandırmaya gittiğimde herhangi bir vergi dairesine ödemeyi yapabileceğim söylendi.


  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (28.07.13 18:38:49 ~ 18:38:58) 
-herhangi birisi senin yerine ödeme yapabilir.
-bu tip harç yahut kredi borçlarını her şehirde tek bir vergi dairesi alıyor. herhangi bir vergi dairesini arayıp öğrenebilirsin.

  • yons  (28.07.13 19:05:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.