[]

Eskişehir'i bilen tanıyan birileri

lütfen şu evlere göz atsın hayrına. Anadolu ünv'de işe başlayacağım, 1-1,5 ay içinde taşınmam gerekiyor. Eskişehir'e hiç gitmedim. Bütçem maksimum 130.000 TL (ama elimde ne kadar para kalırsa o kadar iyi, eşim bir süre çalışamayacak, para lazım), üniversiteye yakın olsun, çok küçük olmasın, düzgün bir mahalle olsun, bir kafe, bir kuaför, ne bileyim bir market bulmak için dünyalarca yol gitmeyeyim, gece eve dönerken korkmayayım istiyorum. İlanlara bakarken şunlar hoşuma gitti, konum olarak A.Ü'ye yakın görünüyorlar ama semt olarak nasıl yerler hiç bilmiyorum. Biraz çok, biliyorum ama vakti olan birileri şu ilanlara bir bakarsa çok sevinirim. Hangisi daha avantajlı ve isteklerime daha uygun?

1- www.sahibinden.com

2- www.sahibinden.com

3- www.sahibinden.com

4- www.sahibinden.com

5- www.hurriyetemlak.com

6- www.sahibinden.com

7- www.sahibinden.com

8- www.sahibinden.com

9- www.sahibinden.com

10- www.sahibinden.com

 
Ilanlarin hepsine bakamadim ama, sirintepeden falan bakacaginiza, baglar eski baglar tarafindan baksaniz daha iyi olur gibi geldi, gerci orada ne kadar fiyatlar bilmiyorum. Sirintepede gece eve donerken korkabilirsiniz, her yerinde kuafor market vs yoktur. Ama belki daha iyi bilen biri cikar

Hi bir de kendi araciniz yoksa sutluce ve sirintepe tarafinda ulasim daha zor, baglar, eski baglara gore
  • Idonthaveausername  (28.07.13 17:29:30 ~ 17:32:17) 
bu ilanlar şehir merkezinden çok uzak ama size bahçelievler'den ev bakmanızı öneririm hem ucuz hem merkeze yakın olur hem de öğrenci yoğunluğu falan azdır daha fazla ailenin yaşadığı bir bölgedir.

güllük mah da olur
  • kegums  (28.07.13 17:40:08 ~ 17:43:42) 
özel mesaj attım, bi bakarsınız.

www.sahibinden.com
  • physcos physcos  (29.07.13 00:15:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.