[]

ekşisözlük açılmıyor

google'dan ekşi yazıp girebiliyorum ama yer imlerinden girdiğimde "bu web sayfasında yönlendirme döngüsü var" yazıyor, çerezleri de sildim düzelmedi neden olabilir ki acaba?




 
yer imlerindeki kısayol adresini kontrol ettin mi? doğru adres mi?


  • sttc  (28.07.13 14:07:17) 
aynısı bende de oldu bugün dostum, geçmişi vs sil yer imlerindende kaldırıp anasayfayı tekrar ekle


  • maxu  (28.07.13 14:16:51) 
evet adresi kontrol ettim, @maxu tamam bi deniyim


  • feykalade  (28.07.13 14:25:58) 
1 saattir bununla uğraşıyorum, chrome ile ilgili yapılabilecek her şeyi yaptım olmadı. www.sourtimes.org'dan bağlanabiliyorum(ekşisözlük'e yönlendirmesine rağmen)

Sorun bende mi sözlükte mi bilmiyorum. Antivirüs programının son güncelleştirmesinden oluyor zannettim onu kaldırmaya yeltendim C'de dizin bozukluğu falan dedi şimdi çok başka şeylerle uğraşıyorum :)

sourtimes.org'dan bağlanıyor ama.
  • dedebayt  (28.07.13 14:30:31) 
adresi silip tekrar ekleyince düzeldi teşekkürler :)


  • feykalade  (28.07.13 14:35:03) 
hacklenmiş olabilir, son açtığım duyuruya bak istersen


  • saysomething  (28.07.13 15:48:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.