[]

California'da Yaşayan Yazar veya Kullanıcı

Efendim California/Palm Springs gidecek bir adet abim mevcuttur. Gelirken bir D-Slr makine isteyecem kendisinden. Bu muhitte nereden kamera alınabilir?
California'da yaşıyor veya yaşayan bir tanıdığınız varsa lütfen bir iletişime geçin benimle.

edit: soruyu genişletiyorum. şimdi bestbuy'dan amerika fiyatlarına baktım alacağım kameranın, hayyam'daki spotlarla aynı para hatta daha pahalı. hayyam'dan almak daha avantajlı olmaz mı sizce de?

edit2: hadi california'yı filan geçtim. ABD'de Canon EOS 450D (abd'deki adıyla Canon Eos Rebel XSI) ne kadardır? Bestbuy'dakinden filan ucuz mudur? Ona göre yarın çıkıp spotu çakacam.

Moderasyona Not: şöyle 1-2 gün yukarılarda kalabilirse çok sevinirim.

 
yazar "nutella benim" kaliforniya'da.. hatta teknolojiden de bayagi anlar.. hatta hatta bestbuy'da calismisligi var... evlen bunla kacirma bence tam aradigin adam..


  • terp  (14.03.09 14:50:09 ~ 19:21:51) 
açılın ben bunu daha önce araştırdım !..

dslr fiyatları amerikada türkiye ye göre aşağı yukarı 100 dolar falan daha ucuz.eğer indirim günlerine denk gelirseniz 200-250 dolara kadar çıkabiliyor,ama sadece bodyler ucuz,Türkiyede ise tam tersine bodyler pahalı,lensler daha ucuz amerikaya göre,amerikada lens fiyatları uçmuş durumda,(yada tam tersiydi bak karıştırdım şimdi) hayyamdan yada lens satan herhangi bir mağazada atıyorum;18-55 lens 300 dolarsa,amerikada bu fiyat 450-500 dolar civarında,sadece bodyi ordan alıp lensi burdan alırsanız en hesaplısı öyle oluyor.

ya da karıştırmış olabilirim bakalı çok oldu,orda lensler ucuz burda bodyler ucuz olabilir,onuda tekrar bir gözden geçirin,ama dediğim gibi bi tanesi burda pahalı iken orda ucuz,burda ucuz olanda orda pahalı...
  • buffy de vampir sayilir  (14.03.09 19:22:54) 
bafi de vampir sayılır: gerçekten aydınlandım. kafamda bir ışıkyandı inanır mısın...


  • teritori  (14.03.09 19:24:55) 
yok yok dediğin gibi buffy, tr de lensler ucuz bodyler pahalı


  • deahy  (14.03.09 22:06:29) 
Amerika'da çok farkediyor mu fiyat hakkatten? Benim çekik gözlü fotoğrafçı arkadaşım en ucuzu tayvanda demişti. Avusturya'da Canon EOS 450D + objektif EF-S 18-55mm 3.5–5.6 IS kiti 512€.
Amerika'da nasıl fiyatlar? TR de ne kadar onu da bilmiyorum. Ay sonunda almayı düşünüyordum ben de. Eğer ucuzsa Amerika'dan getirteyim.

  • neronas  (15.03.09 00:48:59) 
bu kameranin oluru 560-690 dolar arasi.

best buy 799 diyor, ki best buy genelde gereginden biraz daha pahaliya satar, kafayi takmayalim ona..

burada da yine en ucuz fiyati internetten alir, hatta newegg.com'dan alir, ama onun icin geldigi gibi siparisi verse iyi olur, warehouse ta yoksa maksimum 1.5 haftaya elinde olur. mesela su anda ben bir tane gorebiliyorum newegg'de $589'a, walmart'ta da 569'a var. newegg'de in stock, siparis ederse toplam 600 e max 5 gun icinde elinde olur gibi geliyor. abiniz nisan gibi gelirse bu fiyatlar daha bir 50 dolar kadar dusmus olacaktir ayrica...
  • bunubenyazdim  (15.03.09 10:03:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.