[]

lebron james sendrom

popüler kültür adamı değilim, OO BRYANT, OOOO DURANT!!1 falan.

ama kalitenin de hakkını verir arkasında dururum: finallare kadar lebron hakkında (sadece ona dair) hiçbir yorumu okumadım ve imho mükemmel olmasa da harika bi sezon geçirdiğini söyleyebilirim.

ama o yorumlar nedir? 5 para etmezliğinden, beklentileri karşılayamamasına kadar ona yöneltilen bu suçlamaların kaynağı tam oalrak neresi onu merak ediyoruım.

bu adamın MPV ve şampiyon seçilmişken bahsettiği "o insanlar" kimlerdir bilen varsa öğrenmek isterdim, ve de Türkiye'de özellikle ekşi'de gösterilen bazı sert tepkilerin sebebini.

 
keşke şu lafın o arkadaşların kafasına girse.kafa yok işte.ha bu arada lafımı ortaya konuşuyorum,isteyen kendine alınsın.doluyum bende


  • smokee  (28.07.13 02:57:13) 
ya basketbol sadece saha içinde yaptıkları değil, heat'e geçişi, heat'e geçişinde söylediği kelimlerin kobe'nin nba'e geçişinde kullandığı kelimelerle birebir örtüşmesi vs antipatik yapıyor.

yoksa kabul etmek gerek, en dominant oyuncu şu an lebron, ama hala winner bir adamın 28 yaşındayken, 3-2 geride olunan bir serinin 6. maçının son dakikasında(maç ortada giderken), 2 kez çok basit şekilde top kaybedeceğine inanmıyorum. Kobe yapmazdı, Jordan da yapmazdı. bir magic, bird de yapmazdı, shaq da yapmazdı.

www.youtube.com

şu yukarıda verdiğim videoyu paylaşması da aslında ne kadar kompleksli olduğunu gösteriyor. Sahada halihazırda cevap verirken, böyle saçma videolar yapması antipatisini yükseltiyor kendisinin. yapmasa bir noktadan sonra sempatik bile olacaktır.

yoksa ben basketbolu seven ve anlayan hiçbir insanın lebron şu an basketbolun 2 numarasıdır diyebileceğini sanmıyorum.
  • noluyo yaa  (28.07.13 03:10:35 ~ 03:11:47) 
o turnoverları bi sınır olarak alacaktım ben de bahsettiğim "harika" geçen sezondan sonra ama ayrıntıya girmedim, gerçekten inanılır gibi değillerdi, maç kazandıran bi adamın yapamayacağı kayıplardı ama bu konuda olayı tamamen onun lehine çeviren şey de oldu, o kadar kayba rağmen son 20 küsür saniyede yanılmıyorsam 5 ya da 6 sayı bularak uzatıp aldılar.


  • tempor  (28.07.13 03:13:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.