[]

sevgilim ve universite

kiz gidip turkiyenin en iyi universitesinin en iyi bolumlerinden birine gitti. Ilk 1000 deydi zaten. Bende bilenler bilir bi vakif universitesinde tam burslu bi ogrenciyim orta bisey yani hani olur ya evliliklerde kiz daha fazla maas aldiginda sorunlar cikar. Buna benzer biseyler olacak diye korkuyorum ayro sehirlerde olacaz bide kiskanclik had safhada olacak. Yakinda biteceginide dusunuyorum zaten. Anliyacaginiz kafam cok karisik. Bu aralar cok iyi davranmaya basladi zaten balayinda gibiyiz.


Iste soruyu aradan cekin. Bu isin sonu nereye varir? Benzer bisey yasayan var mi?

 
komplekslerini yenersen güzel yerlere varır.


  • rock n roll  (27.07.13 23:40:28) 
hmm. bu ancak senin kuruntun olur. kiz seni seviyorsa senin gittiginden daha bi üniversiteye gitmesini vs dert etmeyecektir. yani sonucta entelektüel seviyeleriniz birbirini tuttugu sürece dert yok. ama ayri sehirlerde olmaniz problem yaratabilir.

eksisozluk.com
  • dilaraa  (27.07.13 23:43:18) 
uzak mesafe ilişkisi yürür mürür de hacı abi, insanlar sevgilileri ile olacak aynı mekanda sen bakp bakıp özeneceksin, hani hiç olmasa, yok ki amk dersin geçer. ama olup da uzakta olunca üzüleceksiniz. insanın sürekli bir şeyler paylaştığı, sevinince boynuna atladığı, üzülünce boynunda ağladığı insan değil mi sevgili? bunları yapamamak çok koyacak, 7/24 telefonla görüşseniz, skype'ta görüşseniz yine yetmez ki :/ daha da çok var okulun bitmesine sabredin desem sabretmek çok zor.
benzer durumlar yaşayan tanıdıklarım oldu, bir tanesi 3 yıldır devam ediyor, mutlular da çok, ama çocuk yavşak, belki de onun için daha rahat bir hayat olduğu için seçmiştir, gerisi ayrıldı.
sana kolaylık gelsin, inşallah ikiniz de mutlu olursunuz.
  • bir ileti paylastim  (27.07.13 23:47:59) 
2 seçenek var ya sen ya o kuruntularıyla bitirir ilişkiyi
yada ayrı şehirlerde yürümez ayrıca kafanızı değiştirin artık eşiniz sizden daha yüksek maaş alabilir ve kimseye dokunmamalı

  • RaZeus  (27.07.13 23:49:56) 
maaş işi hiç belli olmaz onun derdine düşmen çok saçma ama uzak mesafe ilişkisi ömrü 2 senedir, yoksa bir kavuşma durumu 1-2 seneye işiniz zor.


  • pofudukayi  (27.07.13 23:50:11) 
maas filan sadece ornekti demek istedigim buna bebzer bi his


  • evil genius  (27.07.13 23:54:08) 
sevgilinin senden daha iyi üniversiteye gitmesi de seni rahatsız etti galiba.niye böyle düşünüyosun.ben olsam gurur duyardım.bilse çok üzülür.


  • rock n roll  (27.07.13 23:57:49) 
4 yıldır farklı şehirlerde okuyoruz ikimizinde gözü arkada kalmadı , çok tartıştık ama seversen sorun olmaz.


  • colorwithnotexist  (28.07.13 00:07:52) 
Kız benden fazla kazanırsa problem olur istemem ben. Gerçi onu o zaman düşünürsün daha çok var.


  • kelepir  (28.07.13 00:42:05) 
Ayrı şehirler = iptal. Neden kahrını çeksin yahu. Keyfine bakar/sın yani.


  • roket adam  (28.07.13 02:34:35 ~ 02:34:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.