[]

Mac Book Pro Isınma Problemi Olan Varmı?

Selam, bugun 13 inçlik macbook pro aldım fakat çok fazla ısınıyor özellikle sol üst taraf.. Bacağımın üstüne alıp kullanma imkanım yok hatta o kadar ısınıyor.. Haliyle pişman oldu ...

Bu sorun normalmidir yani böyle kronik bir sıkıntı varmı?


 
yeni aldiysan o kadar isinmamasi lazim.. bendeki 3 yillik ve haliyle isiniyor.. kendim acip biraz temizlik yaptim, azaldi ama yepyeni alette o kadar isinma olmasi normal degil..

ne yaparken oluyor o isinma problemi?
  • buzzlightyear  (27.07.13 22:32:04) 
yeni ve sıfır mı aldın, ben 15 inç MBP almıştım 2010 da, ilk başlarda buz gibiydi, sadece şarja takınca deli ısınıyordu.
artık genel olarak ısınıyor, cooler kullanıyorum. sanırım fanlar tozlandı.

  • bir ileti paylastim  (27.07.13 22:33:03) 
bende de 2 yıldır 13 inç var, sadece oyun oynarken normalden fazla ısınır o da kucağa alamayacak kadar değil. bence hemen geri götür.


  • theseachange  (27.07.13 22:38:11) 
Açtığım bir uygulama yoktu, öyle karıştırıyordum sadece. Kasacak durum olmadı yani..

Şarjı yoktu ve şajda takılı idi kullanım boyunca, belki bu neden olmuş olabilir diye şimdi kapadım şarj dolunca fişi çekip deneyeceğim...

Gene aynı ısınma olursa aldığım yere götürmem gerek anladığım kadarıyla..
  • themanwhowasntthere  (27.07.13 22:39:21 ~ 23:12:14) 
özellikle youtube vs flash oynatan sitelerde deli ısınır.


  • groovettyn  (27.07.13 23:36:54) 
selam ben de yeni aldığımda çabuk ısınıyor sandım çünkü mac'in çok çabuk ısınmayan bir bilgisayar olduğu sanrısı vardır.
hatta ben de geri götürmeyi filan düşündüm fakat içini rahat tut eğer şarja taktıysan sol üst köşe yani şarj soketinin olduğu bölge ısınır, normaldir. onun dışında kolay kolay ısınmaz. misal ben final cut pro, photoshop ve after effects gibi programları beraber kullanıyorum, ama buna rağmen şarj ederken ki gibi ısınmıyor. rahat ol içini ferah tut hayrını gör.

  • king ruo xing  (28.07.13 01:21:56 ~ 01:24:03) 
tamamdir sarjı cıkardim denedim, 3-4 saatdir kullanıyorum, ısınma aşırı değil. ama sıfır da değil. kışın iyi olur belki :) bugün biraz sıcak gerçi, o yüzden de beni rahatsız etmiş olabilir. sağolun yorumlar için..


  • themanwhowasntthere  (28.07.13 01:32:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.