[]

Panik halindeyim, yardıma ihtiyacım var. Bugün meydana gelen olay:

En yakın arkadaşımı (Serhat diyelim ismine) deliler gibi seven bir kız var (ona da Tuğçe diyelim). Benim için de çok özel bir arkadaş bu kız. Sırdaşım. Hayatıma dair yaşayan hiç kimsenin bilmediği şeyler biliyor. Ben de onun için öyleyim. Aramızda çok farklı bir iletişim var. Ama asla birbirimizle yakınlaşmayı düşünmedik Tuğçe ile.
Serhat ve bu kız normal iki arkadaşlar, Serhat kızın kendisine aşık olduğunu bilmiyor. Ağzını aradığımda ise "kesinlikle olmaz" diyor. Fakat Tuğçe fena halde kafayı takmış, geceleri ağlıyor falan. Tabi yanında oluyorum, destek oluyorum, konuşuyorum onunla. Aramızdaki iletişim de çok farklı olduğundan biraz yanlış anlaşılmaya açık.
İki gündür Facebook'ta slow şarkı paylaşıp beni etiketliyordu. Ben bunun yanlış anlaşılmaya açık bir durum olduğunu hiç düşünmedim.
Ayrıca benim bir de arada bir takıldığım bir kız var (ismi Gül olsun).
Bu sabah uyandığımda Gül'den dört cevapsız arama gördüm, beşincide yakalayıp açtım telefonu. Kendisi, Tuğçe'nin bu videolara beni etiketleme işine pek bozulmuş. "Madem arkadaşın, mesajla atsın, ne diye duvarına gönderiyor şarkıları?" demiş ve "Noluyo ya?" diye yorum bırakmış. Ben de o an müsait durumda olmadığımdan Serhat'ı arayıp "Gül, Tuğçe'nın duvarında olay çıkaracak, müdahale et" dedim.
Sonra apar topar Gül'ün yanına koştum. Bu sırada Gül de hızını alamayıp benim Facebook hesabıma girerek Tuğçe ile birbirimize attığımız mesajları gördü. Kriz büyüdü.
Gül önce Tuğçe'yi arayarak "sen nasıl bir kızsın da sevgilisi olan adama bunları bunları diyorsun" dedi. Bu arada Tuğçe de Serhat'ı seviyordu ya, onu Serhat'ın öğreneceğini düşünerek panik oldu. Biraz tartışmadan sonra Gül insafa geldi ve "tamam Serhat bu durumu öğrenmeyecek" dedi. Fakat Tuğçe bundan önce Serhat'ı arayarak "böyle böyle bir durum oldu, Norek ve benim yakın olduğumuzu düşünen Gül kıskançlık krizine girdi ve bana telefonda saydırdı" demişti.
Şimdi dostlar;
Gül ile benim aram düzeldi gibi.
Serhat şunu düşünüyor: "Gül ayıp etti, Tuğçe iyi bir kız aslında. Norek'le de aralarında bir şey yok, Gül sadece slow şarkılara Tuğçe'nin Norek'i etiketlemesiyle kıskançlık krizine girdi."
Gül şunu düşünüyor: "Norek şerefsiz bir adam, hem arada ben varken hem de en yakın arkadaşını sevdiği halde Tuğçe'ye yakınlaşıyor. Tuğçe de Serhat'ı sevdiği halde Norek'e yakınlaşıyor."
Tuğçe kendini yollara vurdu. "Serhat'ı bulup her şeyi anlatmam lazım" diyor. Çünkü zannediyor ki Serhat şunu düşünecek "Tuğçe cidden Norek ile yakın oldu ve Tuğçe böyle bir insanmış". Fakat bugün görüşmeleri imkansız, çünkü Serhat kişisel durumlardan ötürü bugün kimseyle görüşemez.
Ben istiyorum ki Serhat beni yanlış anlamasın. Aramızda Tuğçe ile bir yakınlaşma olmadığını, bu salak durumun sadece Gül'ün kıskançlığından ve özel hayata müdahalesinden ötürü meydana geldiğini bilsin.

Şimdi sayın ahali;
Ben ne yapmalıyım? Kime ne demeliyim? Tek istediğim, Serhat ile aramın bozulmaması. Tuğçe ile yakınlaşmadığıma inanması.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
Olayları her karakterin bakış açısından değerlendirip ortaya bi çözüm çıkarır mısınız benim için.
Çok teşekkürler.

 
foursome


  • calzoncillos  (27.07.13 21:34:39) 
arada bir takıldığın güle güveniyor musun? evetse durumu anlat. gerçi arkadaşınla aranda yanlış anlaşılacak bir konuşma yapıyorsan, zaten olay çıkarmaya hazır olan kız tarafına yeterince malzeme vermiş oluyorsun. ağzını yüzünü kıracaktır gül senin, ara ara sokacaktır lafını. haberin ola.

serhat ile aran neden bozulsun onu anlamadım, o zaten tuğçe ile ilgili olmaz demiş onu mu kıskanacak senden?

tuğçeye ayıp olmuş, gülün görmemesi lazımdı. gülün özel hayata müdehalesi yüzünden sana güveni azalmıştır ve daha dikkatli olacağım demiştir kendine.

tuğçe girişi yapsın serhata, en yakın zamanda da olayı açıkla serhata. gülü de siktir et. oratlığı karıştırdı. sehat ile tuğçe ayrılınca, tuğçe ile bir gün yakınlaşırsınız zaten, bahaneniz de alkol olur.
  • bir ileti paylastim  (27.07.13 21:46:20) 
Etiketlendiğin o şarkılardan birine Tuğçe için dostane bir yorum yaz. Böylece..:

- Tuğçe için bir şey değişmeyecek, o zaten senin dostun, Serhat'tan hoşlanıyor. Mesajlarınızı Gül'ün görmesini problem edebilir, eder de. Seninle olan yazışmalarınızda daha dikkatli olacaktır. Gül'e çoktan kıl oldu bile. Gül'ün umurunda mı? Değil!
- Serhat için yine bir şey değişmeyecek çünkü adam sadece seviliyor. Etken bir durumu yok. "N'oluyor amq, ne bu bütün saçmalık" dese yeridir.
- Gül için değişen şu olacak; "norek o dostane yorumu herkesin göreceği şekilde yazabiliyorsa Tuğçe ile cidden sadece arkadaş olmalı. Tuğçe gizliden norek'e karşı bir şeyler besliyorsa bile o dostane yorum ile ilişkinin olamayacağını da anlamış olur."
- Ben de bi duşa gireyim abi, hava ateş, çok terledim.
  • IncredibleMau  (27.07.13 22:15:23 ~ 22:15:38) 
Amma firtinali bir hayatini varmis valla cok ozendim. Herhangi bir beklenti icinde olmadan sadece adrenalin tutkumdan dolayi beni de dahil etsenize. Tugce ile senin aranda bisey var sanan gülun eski sevgilisi ama serhatla da askerse yedigi ictigi ayri gitmeyen adam olsam mesela. Megerse ben tugceden hoslaniyormusum ama arada gul oldugu icin tugceye acilamiyormusum. Bu durumu da bi tel serhat biliyor. Serhat da beni cok sevdiginden tugceyle aramda bisey olmaz dedi sana.


  • emfuzi  (28.07.13 01:53:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.