[]

işe giriş için sağlık raporu, en kolay nasıl alırım ?

merhabalar,

şirket değiştiriyorum, yeni şirket akciğer grafisi, hemogram-tam kan sayımı ve odiometri testlerini içeren bir rapor istiyor.

bunu ben en kolay ve minimum masrafsız olarak nasıl alırım ? -hemogram.odyoloji-akciğer

bir kere daha sordum bunu, gerekli cevap gelmedi, o yüzden tekrar soruyorum

 
yaşadığınız şehirde en yakın eğitim araştırma veya üniversite hastanesine giderseniz biraz çabayla aynı gün halledebilirsiniz. hemogramla akciğer grafisinde zaten sorun olmaz ama odyoloji var mı diye bakmak lazım sadece gitmeden..

devlet hastanesi olduğundan masrafınız da minimum olacaktır..
  • calzoncillos  (27.07.13 21:24:47 ~ 21:25:26) 
insanlar neden soruları sorup da sonra silirler anlamam, gayet detaylı bir şekilde yazılmıştı bu durum halbuki, herkesin işine yarayacak bişeydi.

hastaneden hastaneye fiyatlar farkediyor, devlet de bile. özeller iyice pahalı.

önce bikaç hastaneye gidip istediğiniz şeyleri yapıp yapmadıklarını kesin olarak öğrenin ve fiyat alın.

yanınızda 2 foto, kimlik fotokopisi ve para olsun. aç karnına giderseniz hemen işlemlere başlayabilirisniz. sonra filmler çekiliyor.

devlet hastanelerinde rapor için muayene (en azından benim gittiğim hastanede) öğlen 2de başlıyor. eğer dahiliye vs gibi kan ve film sonuçlarına bakarak muayene yapılacaksa onların sonuçları olmadan bakmıyorlar.

doktorların kapısında bekleyip diğer bekleyen hastalarla kavga dövüş içeri girip (doktorun sekreterine rapor için bekleiğinizi söyleyin mutlaka) sabah size verilen kağıdı uzatıyorsunuz. var mı hastalığın diyor, film ve kan sonuçlarına bakıyor ve imzalıyor. bütün doktorları bu şekilde dolaşıyorsun.

hepsi bitince tekrar kayıt yaptırdığın yere gidip kağıtları veriyorsun. sana şu gün gel diye bi tarih veriyorlar. o gün sabah tekrar gidip bu sefer toplu olarak doktorların karşısına çıkıyorsun. gene imza şu bu.

ya aynı gün ki çok küçük bir ihtimal ya da 2-3 gün ileri bir gün için tarih veriliyor ve gel raporunu al diyorlar.

yani bir tam gün doktorları dolaşmak için, bir sabahtan yarım gün de kurula girmek için ayırmak gerekiyor.
  • halanne  (27.07.13 22:52:39) 
@halanne;

işte şirket öyle kurul raporu istemiyor. sadece odyometri, akciğer grafisi ve hemogram istiyor...
  • nucleon  (27.07.13 23:11:30) 
e o zaman daha kolay bir gün sürmez, bedavaya bile halledersniz.

hemogramı aile hekimi bile verir, akciğer grafsi de neredeyse tüm hastanelerde var. hastanede bulamasanız bile yakında en kötü bir verem savaş dispanseri vardır, orada halledersiniz. odyoloji için de 182'den evnize en yakın polikliniğe randevu isteyin. gidin aynı gün istediğiniz belgeyi verir doktor...
  • calzoncillos  (27.07.13 23:46:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.