[]

böyle bir teklif gelse size kızlar ne dersinizz

Bir erkekle 5 6 yıl süren bir ilişkiniz varsa ve siz artık evlilik teklifi bekliyorken .. erkek evliliğe pek sıcak bakmıyor kendini kısıtladığına inanıyorsa ve birlikte yaşabileceğinizi hatta ona çoçuk dahi yapabileceğini ama evlilik düğün dernek nikah vb şeylerin kendisini kısıtladğını ve bunları yapmak istemediğini belirtse ne düsünürsünüz
erkeğin maddi anlamda hiç bir sıkıntısı yok sadece evli olduğunda özgürlüğünün kısıtlandığını düşünüyor ..



 
sevinirim,ben de evlenmek istemiyorum zaten.benim de evlenme teklif ediceksin diye ödüm kopuyodu derim.


  • rock n roll  (27.07.13 21:05:43) 
evlilik niye kısıtlasın ki? ne yapmak istiyor da kısıtlanıyor ki. saçmalık.

-erkeğim
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (27.07.13 21:06:16) 
Amaca bagli. Eger amac o adamla mutlu mesut yasamaksa sorun etmem. Yok amac evlenmekse ayrilip evlenecek baska adam bulurum.


  • crown  (27.07.13 21:07:39) 
Aynı evde yaşayıp çocuk yapmakla evliliğin arasındaki fark ne ki ekstra bi kısıtlanma yaşayacaksın? Gereksiz yere korkutuyosun bence kendini.

Benzer durumdayım, evlenme meraklısı değilim ama kadının böyle durumlarda çevresinden gördüğü tepkileri düşünüp tedirgin olurum. Kabul ederim ama bi süre belirlerim kafamda. Yani öyle ölene, ayrılana kadar böyle bi haatı kabul etmezdim. Ama bikaç sene olabilir.
Evlilik denemesi adı altında böyle yapanlar var hiç olmadı öyle yap yani, kısıtlanmadığını ve bi şeyin değişmediğini görürsün.

Kadının da kısıtlanmak istemediği tonla durum var, dip dibe olmuyo aynı evde bi şekilde yaşayınca. Erkekler ondan çekiniyo anladığm kadarıyla.
  • gupon  (27.07.13 21:13:02) 
Parçalarım. Saka saka ama onu kisitladigini düşünüyorsa bu belki de sorumluluk alamayacaginin gostergesidir. Ya da özgürlüğünü kisitladigini düşünüyorsa, yarin bir gün ne yapacagi belli olmayabilir diye düşünürüm. Ya da bunlarin hicbirini düşünmeyebilirim de


  • Idonthaveausername  (27.07.13 21:13:27 ~ 21:25:29) 
ben kadın olsam ağır küfür ederim, "özgürlüğünün kısıtlandığını düşünüyor"muş, kısıtlanmasa devrimler yapıcak ya sanki.. ben kadın olsam böyle klişe düşünen bi adamdan soğurum heralde.


  • hope ender  (27.07.13 21:18:05) 
Ben de evlilik için ölen bir insan hiçbir zaman olmadım. Ve hatta çocukluk travmalarımdan dolayı evlenmeye her zaman mesafeli ve soğuk bir yaklaşımım oldu; kendisini hep itici buldum. Ama bunun sebebi "bir insanla aynı eve girmek, ortak sorumlulukları paylaşmaya başlamak, çocuk doğurmak" vs gibi şeylerin zorluğu ve kafama uymayışıydı.


E şimdi sizin söylediğiniz durumda zaten evliliğin getirdiği tüm sorumlulukları almayı kabul ettikten sonra, ne anladım ben o işten amk. Ortak faturalar ödeyebiliyorsunuz, eve gelirken ekmek ve süt alabiliyorsunuz, bir karşı cinsle her gece aynı yatağa girip başkalarıyla seks yapmamayı kabul ediyorsunuz, yetmiyor çocuğa da onay veriyorsunuz da imzanın olması ya da olmaması mı kısıtlıyor sizi? Çok komik. İşte bunu diyen adamla hayatta girmem o eve valla.


Gerekirse 80 sene evlenmeyelim. İkimizin de ayrı evi olsun, arada birbirimizde kalalım, sevgili hayatı yaşayalım filan tamam ama her şey zaten evli gibiyken, bi de çocuk filan da doğurmamı bekliyoken, beyefendinin "ama bn kısıtlanmktn korkyrmmm :((" tirivirisini çekemem, samimi gelmiyor bana.
  • pandispanya  (27.07.13 21:36:03 ~ 21:40:10) 
Neyine güveneyim, de get yalan dünya derim.


  • buff  (27.07.13 21:57:45) 
Bu adam evlendiğinde ve şimdi de benden aynı şeyleri isteyecek.Arada ne gibi bir fark olacak?İstediği zaman çekip gittiğinde gitmiş olacak.Ha diyeceksin ki bu erkek senin en güvendiğin erkek,gideceğini düşünüyorsa zaten ben evlenmem,o işte o zaman imzayı da atsın gitmeyecekse ne olacak yani?

Tam anlatamadın galiba ama kısaca adam saçmalıyor derim.
  • damba  (27.07.13 22:19:08) 
bence sorumlulukla ilgili sıkıntısı yok bu arkadaşın.

kısıtlı kalma hissi de bence yanlış bi ifade. tahminim, düğün nikah gibi şeylerle ilgili sosyal bi çekincesi var. bunu yenmesi zor değil. çevresinden kaynaklandığını düşünüyorum. ilişkinizle ilgili olarak çevresine yakıştıramadığı birşey var bence.
  • sigaraicilmeyenevdekimahzunkultablasi  (28.07.13 02:52:42) 
beni gerçekten sevse kesinlikle böyle düşünmezdi der hayatımdan çıkarırım. erkekler bizim değil gibi istedikleri şeyler konusunda netler. bir gün aşık olursa o lafları anında unutur


  • kurcalamabozarsin  (28.07.13 05:18:43) 
oha! maddi durumu baya iyiyse, boşanma gibi durumda kendini garantiye almak istemiş.


  • foradream  (28.07.13 18:33:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.